Camere de supraveghere de calitate gasiti la Comod.ro!

Cei care vor sa se fereasca de surprize neplacute au nevoie de camere supraveghere , pentru ca e mult mai usor sa previi decat sa combati. O camera de supraveghere e buna oriunde si in orice situatie. Din fericire, in ziua de azi camere de supraveghere de calitate si la preturi decente se pot gasi usor, la magazine on-line specializate in produse electronice de varf, cum este Comod.ro.

Atat cei care vor sa-si protejeze locuinta cat si cei care au o afacere (de la un mic magazin de cartier pana la o mare hala industriala) de protejat trebuie sa inceapa prin a-si face un „plan de bataie”, in functie de care vor achizitiona camere de supraveghere pentru interior sau camere supraveghere exterior. Si unele, si altele, trebuiesc amplasate in asa fel incat sa poata permite identificarea faciala a celor care ar fi tentati sa patrunda prin efractie intr-o cladire. o curte, o parcare etc. Si, bineinteles, inregistrarea miscarilor facute de acestia.

Din acest motiv, este bine sa achizitionati camere de supraveghere „de firma” (Veyo sau Hikvision, de exemplu), adică de calitate, si sa analizati cu mare atentie dotarile acestora. Daca in interior cerintele sunt mai mici, pentru exterior va trebuie neaparat camere de supraveghere performante, dotate cu carcase cat mai rezistente cu putiinta, care sa nu fie afectate de intemperii si de inghet.

Nu este neaparata nevoie sa amplasati o camera de supraveghere la, sa zicem, fiecare 5 – 10 metri, pentru ca exista si puncte a caror supraveghere este absolut inutila. Cand va faceti „planul de bataie” recomandat mai sus, trebuie sa depistati care sunt punctele „sensibile”. (La fel faceau si constructorii de cetati din Evul Mediu – intareau ziduri si amplasau turnuri acolo unde era neaparata nevoie, nu peste tot!) Si va trebui sa luati in considerare mai multi factori de mediu, a caror neglijare poate scadea drastic eficienta oricarui sistem de supraveghere, oricat ar fi acesta de performant. De exemplu, vegetatia abundenta (copaci, tufisuri etc) poate fi nu numai o buna protectie contra privirilor indiscrete, ci si un handicap, in cazul in care camerele de supraveghere au fost amplasate intr-o pozitie nefavorabila. Cel mai bine este sa cereti parerea unui expert – cei care vand camere de supraveghere se pricep si la astfel de lucruri. Sau va pot pune in legatura cu experti in domeniu…

 Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: