Curatenie de primavara la birou, cu ajutorul cutiilor de carton de la Zenon.ro!

A venit (cam tarziu, dar, pana la urma, a venit) si primavara si v-ati facut cu totii curatenie prin case. Dar la birou, la birou v-ati facut curatenie?

Deci, dati fuga la o papetarie – iar la Zenon.ro, fuga poate să fie si virtuala, ca e o papetarie on-line – si cumparati de acolo cutii carton in care sa varati actele vechi (cu dosare si bibliorafturi cu tot). Si, odata umplute, duceti cutiile la arhiva, ca acolo e locul lor! Si ca tot omul gospodar, nu le puneti la intamplare (ganditi-va si la arhivari, saracii!), ci clasati-le „pe caprarii”, cum se zicea „pe vremea bunicii”, iar pe cutii scrieti „ce si cum” (de exemplu, „facturi din 1900-toamna” sau „inventare de acum n-shpe ani”). Pentru asta, va trebuie si niste rollere , ca scriu pe orice – nu fac fitze (pai da, cu TZ !) ca pixurile! Si nici nu costa prea mult – nici macar cei de la contabilitate n-or sa obiecteze cand vor vedea oferta de la Zenon.ro!

Pe bune, e timpul ca birourile in care lucrati sa intinereasca si ele! Chiar nu v-ati saturat sa stati mereu printre teancuri de dosare si bibliorafturi, de nu mai incape pe birourile voastre nici macar un soricel? Hmmm, vorba vine, feriti-va de rozatoarele astea mici, ca tare le mai place sa-si vare dintisorii in hartoage – fie ele carti, fie ele dosare, fie ele  facturi.

Bine-bine, puteti sa va luati si „pisica de birou” (au facut destui asa, cica mirosul de felina pune soarecii pe fuga), dar daca nu faceti curatenie, degeaba! Pisicile sunt jucause, si poate va darama teancurile de dosare. Pe cand daca le-ati pus in cutii, iar cutiile le-ati dus la arhiva, nu vi le mai darama nimeni si nimic, iar in spatiul astfel eliberat puteti pune ghivece cu flori si alte chestii haioase de natura sa inveseleasca atmosfera. Ca veni vorba de „chestii haioase” si frumos colorate, multe dintre cutiile de carton pentru acte de la Zenon.ro se incadreaza la acest capitol!

 

 

 

 Lasă un răspuns