Doctorul Renert, vrajitorul pleoapelor tale

Pleoapele au obosit. E-atat vreme de cand stau scut in fata privirii. Ele se trag ca o cortina cand bate vantul si ridica tot praful spre lumina ochilor tai, ele se inchid automat, cand gazele curioase doresc sa intre in floarea colorata a ochilor tai.

S-au tot miscat ritmic, saracele, iar acum au obosit. Pielea atarna dizgratios, grasimea s-a acumulat progresiv, anii atarna greu si ei.
Acum ochii par si ei imbatraniti. Privirea s-a incetosat, oglinda spune adevarul, iar sufletul se intristeaza de ceea ce vede in oglinda.
Oare ce-i de facut sa salvezi pleoapele, ochii, imaginea din oglinda si sperantele?

Hai, fa-ti curaj si roaga-l pe doctoral Renert sa-ti faca operatie pleoape.
Ai auzit cuvantul operatie si vezi deja sangele tasnind si simti deja teama de bisturiu. Stai! Nu fugi! Aici este cea mai buna clinica de infrumusetare din Romania, tehnologia si profesionalismul sunt la ele acasa.
Doctorul Renert are degete maiastre. Toate vedete autohtone il lauda pentru modul in care le-a redat frumusetea.

Daca te duci la timp, este de-ajuns o injectie cu Botox, care le ajuta sa se ridice.
Gandeste-te la dublul rol jucat de pleoapele tale: protector si estetic si decide acum! Blefaroplastia cu laser iti intinereste privirea cu 5 ani si nu doare, omule!
Cele 45 de minute de interventie nedureroasa dau timpul cu 5 ani inapoi, iar spre deosebire de alte instrumente, laserul este ideal deoarece:
-este precis. Laserul chirurgical special actioneaza direct in locul unde este nevoie de el. Unde se face o interventie cu laser, nu exista eroare.
-actioneaza bland. Interventia asupra pleoapelor tale se face fara sangerari si fara dureri. Imagineaza-ti un manunchi de lumina care actioneaza asupra pleoapelor tale.
-nu ai nevoie de anestezie totala, fiind suficienta cea locala.
-te duci acasa in aceeasi zi.
-te recuperezi intr-o saptamana.
Trebuie sa mai stii ca multe se pot corecta la clinica unde frumusetea este la ea acasa. In cazul in care cercuri vinetii, numite cearcane, iti uratesc ochii, doctorul Renert le sterge cu priceperea lui. Este de ajuns sa injecteze putina grasime luata tot de la tine si vei avea ochi de copil.
S-au lasat colturile buzelor? Nu plange ca esteticianul le ridica inapoi!
Ai sanii mici? Si cu sanii el face minuni. Iti poate pune implanturi cu silicon, poate injecta grasime in ei, sa ai si tu sani fermi si rotunzi.
Nu te impaci cu fesele tale? Pot fi marite cu grasime si pot fi ridicate cu microfibre.
Si ca sa ne reintoarcem la pleoape, sa stii ca ele sunt foarte importante in viata unui om! Toti cei care vorbesc cu tine te privesc in ochi si iti analizeaza ridurile si zona oculara. Ti se intampla si tie, cand te privesti in oglinda sa analizezi ochii.
Ai grija de pleoapele tale fiindca ele iti asigura lumina ochilor! Du-te la operatie pleoape fara grija fiindca nici nu simti cand doctorul Renert le ridica si le reintinereste asemenea unui vrajitor!
Pleoapele stau mereu la datorie, strajeri privirii tale. Iubeste-le, ocroteste-le, vindeca-le! Nu te face ca nu vezi, cand obosite cad ca niste cortine grele peste ochii tai frumosi!Lasă un răspuns