Elevatorul auto

Rate this post

Elevatorul auto se poate dovedi o investitie foarte bun ain timp pentru un service. Deoarece majoritatea service-urilor dispun deja de un elevator 2 coloane fiind un standart pentru toti in ziua de azi.

Ceea ce face ca un elevator auto sa fie eficient este capacitate lui de a ridica pana la 4000 de kg, iar unele rezista chiar si la 6000 de kg.

Desi ramane un dispozitiv simplu de utilizat, avand un panou de control integrat pentru a facilita modul de operare, exista totusi niste criterii baza ce trebuie repectate inainte ca acesta sa fie montat in service.

In primul rand locul unde va fi amplasat trebuie sa fie corespunzator criteriilor din protectia muncii. De obicei se face o inspectie alatari de un arhitect autorizat.

Doar dupa ce se obtine aprobarea service-ului poate instala elevatorul auto.

Acesta poate fi de mai multe tipuri. Poate fi un elevator 2 coloane, sau unul cu patru coloane in functie de serviciile prestate.

Pot sa va confirm, din propria experienta, ca acest tip de utilizaj este foarte eficient.

Daca in trecut mecanicul trebuia sa se strecoare sub autovehicul pentru un schimb de ulei, de cand cu elevatorul auto aceasta operatiune nu necesita mai mult de 15 minute.

Pe langa timpul castigat si efortul depus este minim, deoarece bratele mecanice sustin toata greutatea masinii.

In plus, fiecare brat are un tampon cauciucat conceput special pentru a nu avaria caroseria autovehiculului.

Pentru cei care isi fac probleme in privinta zgomotului, elevatorul auto este destul de silentios producand doar 70 dB. Chiar si cand este nevoie de mentenanta asupra unor vehicule mai mari care depasec 3 tone, procedeul ramane la fel de simplu acestea fiind elevate pana la 1900 mm de la sol.

ELevatorul auto este medota viitorului pentru toate service-urile auto implicand o investitie mica pe termen lung.

Daca service-ul vostru nu are inca un elevator, va recomand achizitia unui astfel de produs, deoarece rezultatele vor fi simtite imediat.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: