Lapte cu prebiotice pentru sanatatea copilului meu

Nasterea si alaptatul genereaza probleme si discutii serioase. De pilda anumite femei nu vor sa dea nastere copiilor sa nu-si strice corpul, altele nu vor sa alapteze sa nu li se lase sanii, cu toate ca dupa 30 de ani acesta este soarta lor sa se lase si da, exista si mamici carora le este interzisa alaptarea fiindca au anumite afectiuni care s-ar transmite prin laptele matern si bebelusului.

Nu-mi pasa ca imi vor cadea sanii sau dintii din cauza lipsei de calciu si a alaptarii bebelusului meu, fiindca il iubesc prea mult, dar se apropie de un anisor iar eu ma constip usor (uneori si el preia problemele mele), in plus, nu sunt mereu o mamica foarte cuminte: mai beau cafea si mananc ciocolata si se spune ca preluandu-le din laptele matern, bebelusul meu va deveni nervos.

Fiindca vreau sa fie cel mai sanatos si fericit copil din lume, i-am comandat deja lapte cu prebiotice din farmacia Medik-on.ro. De ce am facut acesta alegere? Fiindca ii ofer 2 in 1 administrandu-i Humana 3 prebiotic: si lapte sanatos pentru varsta si nevoile sale energetic si prebiotice care ii asigura o flora intestinala sanatoasa, previn constipatia si ii intaresc sistemul imunitar.

M-am interest in egala masura de probiotice pret fiindca investesc cat mai mult in sanatatea micutului. Toate aceste produse cumparate acum si introduse in alimentatia bebelusului ii asigura o sanatate de fier maine, de aceea am pus in cosul de cumparaturi si secom.

Am discutat cu patru-cinci medici pediatrii si i-am intrebat ce vitamina este indispensabila dezvoltarii echilibrate a printisorului meu si toti mi-au dat acelasi raspuns, de aceea ma interesez acum despre vitamina D pret .

Lipsa acestei vitamine inseamna probleme viitoare cu:

-oasele si dintii

-sistemul circulator si aparatul respirator

-functii cerebrale incetinite si disfunctii sexuale grave la maturitate

-sietem imunitar scazut si vulnerabilitate in fata microbilor.

Laptele praf Humana 3prebiotic de 600 de grame costa 38,70 de lei, iar cutia de Bifido-baby 4 gr cu 15 plicuri, 43, 35 lei.

Mamici iubitoare si grijulii, introduceti in alimentatia copiilor substante care sa le asigure o dezvoltare armoniosa si investiti tot ce aveti ca ei sa fie adultii sanatosi tun si fericiti de maine! Aveti acesta responsabilitate din moment ce le-ati daruit viata.

 Lasă un răspuns