Nicio afacere fara o casa de marcat

Indiferent de activitatea pe care o desfasuram, este obligatoriu sa ne inregistram venitul si sa dam clientului bon fiscal. Pentru asta avem nevoie de o casa de marcat. Este una din obligatiile pe care orice agent comercial le are pentru a se afla in legalitate cu afacerea sa.
Cand alegem un astfel de dispozitiv, trebuie totusi sa ne intresam inainte. Nu cumparati aparate second-hand sau de la “cunoscuti” care promit sa va faca un pret bun. Casele de marcat nu sunt precum un accesoriu de imbracaminte. Ele trebuie sa fie functionale si conforme cu ultimele regelmentari in materie de legislate fiscala. In plus, firma de unde achizitionati astfel de dispozitive, trebuie sa fie autorizata si specializata in asa ceva.

Pentru a va ajuta, in cazul in care aveti putin timp la dispozitie si nu stiti la cine sa apelati, va recomand firma Cria Soft. Este vorba despre un furnizor autorizat de case de marcat. Acestia nu numai ca pun la dispozitie aparatele necesare si conforma, dar au si personal autorizat si mereu la curent cu tot ce este nou in Codul Fiscal. Sunt un partener de nadejde pentru a incepe un business.

 Acestia va pun la dispozitie case de marcat Datecs. Sunt considerate a fi printre cele mai bune si performante si sunt recomandate in special micilor afaceri cum ar fi: mici restaurante, saloane de in frumusetare sau magazine de imbracaminte.
Casele de marcat Datecs sunt de mai multe tipuri, in functiede necesitalile pe care le aveti. Aceste aparate se pot conecta la PC, iPhone, iPad sau Android prin Bluetooth. In plus, ele pot functiona si in regim autonom. In cazul in care nu aveti conexiune la o retea de internet, pentru o perioada de timp, toate inregistrarile sunt facute in memoria casei de marcat si vor fi transmise ulterior institutiilor de control. Atunci cand conexiunea este stabila, transmisia datelor se face in timp real. De aceea, pentru afacerea dumneavoastra, este ideal sa va achizitionatiLasă un răspuns