Cateva sfaturi in alegerea invitatiei perfecte

Invitatiile de nunta sunt primele lucrui care ii va ajuta pe invitatii tai sa isi faca o parere asupra evenimentului tau, a celui mai important eveniment din viata voastra – nunta. De aceea ele trebuie sa fie perfecte.
Primul pas este stabilirea tematicii nuntii, poti alege din teme precum: vacante, fluturi, Paris si multe altele, sau poti sa creezi chiar tu o tema. Una care sa va descrie cat mai bine pe voi ca si cuplu. Poate chiar sa imbini pasiunile tale cu ale lui si sa vezi daca ajungeti la un numitor comun. Dupa ce ai stabilit tematica trebuie sa alegi culoarea sau culorile care sa predomine. Stabilind aceste mici detalii veti realiza ca va va fi mult mai usor sa le alegeti pe celelalte.
Inainte de a da comanda de invitatii trebuie sa aveti doare detaliile puse la punct, trebuie sa aveti numele bisericii si a localului, data si orele, numele parintilor si a nasilor. De asemenea nu uitati sa lasati un numar de contact pentru a putea primi confirmarile. Invitatiile se trimit de obicei cu 3 – 4 luni inainte de eveniment si cu 5 – 6 luni inainte daca evenimentul se va desfasura in alta localitate sau in alta tara. Dar nu cumva sa le trimiteti prea tarziu, trebuie sa le lasati cel putin 7 saptamani timp in care sa se gandeasca si sa va trimita un raspuns.
Scrisul trebuie sa fie vizibil si usor de citit. Este foarte important sa cereti o mostra pentru verificare, asa va fi mult mai simplu sa verificati corectitudinea informatiilor, calitatea hartiei si calitatea printului.
Puteti sa comandati cel putin 20 invitatii in plus, pentru ca nu stii niciodata cand vei mai avea nevoie de o invitatie in plus, decat in minus. Pentru ca e mult mai dificil si mult mai costisitor sa dai doua comenzi, plus ca una va avea si un numar mai mic de invitatii.
Sper ca informatiile va vor fi de folos si mult spor la pregatiri.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *