4 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre anvelopele de vară

Atunci când doriți să calatoriti vara, asigurați-vă că anvelopele sunt pregătite pentru călătorie. Mulți șoferi favorizează anvelopele all season, dar puteți investi și în anvelope de vară 205/55/16 sau alte dimensiuni dacă doriți performanțe îmbunătățite pe vreme caniculara.
Aderenta a anvelopelor de vara in sezonul rece
Pe timp de iarna nu veți avea prea multă aderență dacă lăsați anvelopele de vara pe mașină și încercați să conduceți în condiții de îngheț sau în condiții de zăpadă, motiv pentru care trebuie să aveți un set de anvelope de iarnă sau all season montate imediat după racirea vremii.
Șanțurile existente vor ajuta la eliminarea apei dacă conduceți în timpul unei furtuni și acvaplanarea nu va deveni o problemă decât dacă nivelul apei devine periculos de ridicat. Cu toate acestea, dacă conduceți frecvent în ploaie, luați în considerare un tip diferit de anvelope.
Suprafata mare de contact
Producătorii proiectează anvelope de vară pentru a avea cât mai mult contact fizic cu suprafața drumului. Acest lucru vă poate face să vă simțiți mai conectați la drum în timp ce vă deplasați prin curbe, călătoriți pe autostradă sau circulati cu viteza. Mulți șoferi preferă această experiență, mai ales atunci când se angajează în excursii vara. Este ideal pentru drumuri uscate și netede.
Calitate fermă
Deși anvelopele de vară au multe beneficii, este posibil să trebuiască să sacrificați putin din confortul dvs. Datorită conexiunii rutiere sporite și a pereților laterali uneori mai mici, veți simți mai intens toate gropile si denivelarile de pe șosea. Acest lucru ar putea însemna o mică rigiditate și disconfort după o călătorie lungă, în funcție de nivelul dvs. de toleranță.
Pentru a vă maximiza experiența cu anvelopele de vară, investiți într-un vehicul mai nou care are caracteristici de confort încorporate, cum ar fi suportul lombar. Vă veți simți mai bine în timpul și după excursii în mașină, deoarece caracteristicile vehiculului vor contracara orice disconfort cauzat de anvelope.
Costul ridicat
În timp ce autovehiculele de vară pot spori performanțele, ele vin cu un cost suplimentar. Veți plăti mai mult pentru aceste anvelope performante si se vor uza mai rapid. Dacă vă place să obțineți cea mai bună performanță in timp ce conduceti vehiculul dvs. și să arătați abilitățile mașinii pe șosea alegand anvelope ultra perormante, veti deci o fiabilitate scazuta..Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *