Anvelopele reprezintă cea mai importantă caracteristică de siguranță a mașinii dvs.

O anvelopă folosita pe asfalt uscat ar putea fi îngrozitoare pe apă.
In Las Vegas la lansarea produsului Bridgestone, organizatorii au invitat participantii sa încerce o mulțime de anvelope, chiar si cele ale firmelor competitive. Majoritatea au spus ca pe asfaltul uscat, au condus cu viteza, incet si cu frane, unii au facut chiar si drifturi, insa, indiferent dacă considera ca anvelopele Bridgestone au fost cele mai sigure, au constatat că, odată pe pista udă, si-au dat seama ca prefera Bridgestone mai mult.
Cei de la Bridgestone au afirmat: „În calitate de corporație, ne-am concentrat  performanța pe condusul pe carosabil umed. Când ne referim la acesta, vorbim despre două lucruri: nivelul de tracțiune al anvelopei și rezistența la acvaplanare. In esenta ceea ce dorim este ca anvelopa sa se conformeze texturii suprafetei drumului. Daca anvelopa poate face asta, inseamna ca se creeaza mii de caneluri mici care pot împinge apa. În general, un compus mai moale va avea o aderență mai bună”.
Designul modelelor are un efect mai mare asupra acvaplanării, iar canelurile din anvelope trebuie să înlocuiască apa de sub ele, astfel încât cauciucul să poată intra în contact cu drumul.
Dacă doriți economie de combustibil, căutați anvelope cu rezistență redusă la rulare.
Există un motiv pentru care autovehiculele care fac reclama la economia de combustibil au anvelope cu rezistență redusă la rulare; acestea sunt cele care vor ajuta la economia de combustibil. Anvelopele au o rezistență mai redusă la rulare și, prin urmare, atunci când au viteză, motorul nu trebuie să funcționeze la fel de greu pentru a menține mașina în mișcare.
Se incearca să ramana ecologici nu numai prin reducerea rezistenței la rulare a anvelopelor, care ajută la economisirea emisiilor, dar și prin utilizarea componentelor regenerabile în anvelope și a modului în care folosim plantele care produc anvelopele.
Anvelopele reprezintă cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți mașina.
Aceasta afirmatie este facuta de experti in cercetarea anvelopelor, dar dacă nu ați crezut opiniile lor, aveti prezentat mai jos parerea unui inginer:
„Am deținut peste 150 de mașini și primul lucru pe care îl fac când primesc o mașină nouă este alegerea unui set de pneuri pentru ea. Nu conteaza daca este un Aveo sau un Porsche, nu exista nici o componenta care sa imbunatateasca performantele la fel de mult ca un set de anvelope indiferent de pretul lor.”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *