Cea mai eficienta carte de vizita

Rate this post

Cartea de vizita este un instrument de marketing foarte eficient. De aceea nu trebuie sa lipseasca din buzunarul nimanui, mai ales a aceluia care doreste sa isi promoveze afacerea cat mai bine.

Pentru o carte de vizita cat mai eficienta trebuie sa respecti cateva reguli simple:

  • alege cel mai potrivit design pentru cartea ta de vizita, dar nu uita sa fii creativ si inovativ. Adu lucruri noi cartii tale de vizita, spre exemplu poti folosi codul QR, codul QR este un cod de bare bidimensional care este scanat cu ajutorul camerei foto a telefonului si astfel iti va permite vizualizarea de informatii,
  • materialul pe care il alegi trebuie sa fie calitativ. Nu te limita doar la banalul carton, astazi poti alege dintr-o gama mai mare de materiale. Chiar de curand vazusem niste carti de vizita ce erau `printate` pe piele naturala. Dar acest material se potriveste doar cu cateva tipuri de business, dar cu siguranta vei gasi si tu un material care sa se potriveasca perfect cu activitatea companiei tale.
  • tehnica de printare trebuie sa fie si ea putin mai speciala, poti opta pentru un model de carti de vizita cu print UV in relief sau pentru cartile de vizita Emboss (adica embosarea literelor pe carton).
  • nu uita ca si informatiile de pe cartile de vizita trebuie si ele updatate. Unele informatii ce se treceau pana nu de mult pe cartile de vizita, astazi se dovedesc a fi inutile, asa ca trebuie sa fim atenti si la aceste detalii. Spre exemplu, putem inlocui numarul de fax sau de fix, cu nr de Whatsapp, ID-ul de Facebook, Skype sau Instagram.

 

Sunt foarte multe idei bune pe care le poti aplica in creeare unei carti de vizita perfecte, doar trebuie sa o gasesti pe cea mai buna pentru tipul tau de business, si nu ignora sfaturile de mai sus.1 thought on “Cea mai eficienta carte de vizita”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: