Dezinsectie in bloc la bloc

Rate this post

Cand a aparut primul gandac in bucataria noastra am facut ceea ce trebuie din punctul nostru de vedere, adica am adus profesionistii de la cea mai buna firma dezinsectie Bucuresti.
I-am contactat in cateva minute, gratie site-ului bine structurat si prietenos cu clientii, le-am solicitat interventie de urgenta, iar ei au venit in doua ore. Au pus in functiune aparatele moderne si consumabilele de calitate premium si au strans insectele moarte. Totul parea ok, dar fiind onesti, ne-au avertizat:
-La bloc este foarte dificil. Noi am lucrat perfect, dar gandacii vin de la vecini. La bloc, dezinsectia se face in bloc.
Am inteles. Lucrasera exceptional, dar nu poti tine casa curata fiind inconjurat de gandaci. Mai tarziu, am vazut exemplarul intrand pe spatial minuscul ramas intre perete si teava. L-am vazut si am fost siguri ca mai sunt si alti spioni in bucatarie. La sedinta locatarilor le-am spus ca trebuie sa actionam fiindca nu se cade sa traim cu gandacii in bucatarie si sa impartim spatiul in care pregatim hrana cu atatia microbi in jur!
I-am contactat din nou pe cei de la firma si au venit cu tot ceea ce era necesar. Au declansat razboiul impotriva gandacilor obtinand o victorie decisiva, iar locatarii au fost incantati de rezultate si de faptul ca substantele folosite nu erau toxice neimpunand parasirea apartamentelor pentru o vreme.
Nu stiu altii cum sunt si ce masuri iau, dar la noi in bloc, de atunci apelam anual la firma amintita pentru servcii complete de deratizare, dezinfectie si dezinsectie a blocului, la inceputul primaverii, iar efectele sunt minunate. Tot anul suntem siguri ca nu vom avea gandaci, furnici, soareci, muste, tantari sau pleosnite. Este la fel ca atunci cand elicopterele survolau spatiul bucurestean si raspandeau substante de eradicare a tantarilor, iar noi puteam dormi linistiti in noptile de vara.
Consider ca fiecare institutie si organizatie de locatari ar trebui sa ii transforme pe cei de la 3d-deratizarecompleta.ro in colaboratori permanenti, iar prin tinerea la distanta a daunatorilor sa asigure sanatatea oamenilor. Atat gandacii, cat si mustele si soarecii sunt transportatori de microbi si amatori de gunoaie si de resturi menajere.
Profesionistii firmei sunt cei mai solicitati din Bucuresti deoarece:
-isi indeplinesc la superlativ menirea de a starpi “dusmanii omului”.
-sunt politicosi, punctuali, onesti. Nu intarzie, respecta programarile, nu adauga pretuilor stabilite de la inceput comisioane sau taxe.
-se deplaseaza la adresa indicata si in regim de urgenta pentru a va rezolva problemele.
-dispun de tot ceea ce implica activitatea lor: echipament de protectie, aparatura moderna si consumabile, nu trebuie sa le puneti la dispozitie nimic.
Este un colectiv relativ tanar, entuziast, dar cu experienta si portofoliul lor este impresionant. Multi clienti le sunt recunoscatori ca datorita interventiei lor salutare si-au putut desfasura activitatea in conditii normale de munca sau au putut locui in casele lor fara sa mai fie terorizati de daunatori.
Un lucru este cert: cand apar soricei sau gandaci la bloc, in spatiul comun de locuit, deratizarile sau dezinsectiile individuale nu au succes, ci se impun interventiile in bloc. Locatarii ar trebui sa isi formeze deprinderea de a recurge la curatirea blocului de intrusi anual.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: