Dotari ale masinii de inchiriat Renault Megane

Rate this post

Renault Mégane a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt in 2015 și este acum disponibil pentru inchiriere in majoritatea firmelor de rent-a-car.

Este un model popular de la Renault – de fapt, Megane este cel mai mare vânzător din Marea Britanie – iatainsa cateva informatii despre această nouă versiune a mașinii producătorului francez.

Folosind pe deplin arhitectura versatilă Renault-Nissan Olympic, care a produs deja modelele Espace, Talisman și Kadjar, Mégane este alcătuită din numeroase piese comune ale acestora, creatie bazata pe cinci module disponibile: cabina de pilotaj, bara de motor, fata inferioara, spate si arhitectura electronica.

Acest lucru înseamnă că noul Megane este mereu la curent cu privire la arhitectura generală și, desigur, la motoarele care se află în interiorul acestuia.

De la început, există o gamă de patru motoare pe care le oferă – două opțiuni pe benzină  turbocompresor Energy TCe cu capacități și puteri de 1.2 litri / 130 CP (manual și EDC) și 1.6 litri / 205 CP (GT numai – EDC); doua alternative turbodiesel care ofera o unitate dCi 110 de 1,5 litri cu transmisie manuala sau EDC sau un motor dCi 130 de 1,6 litri.

Cele patru motoare și două transmisii oferă o economie de combustibil de până la 76,4mpg (NEDC Combined), cu emisii de CO2 de 96g / km în variantele manuale.

O mare parte din această economie de combustibil se reduce la forma elegantă și greutatea redusă a mașinii, deși va fi, fără îndoială, asistată de motorul (standard pentru toate modelele manuale), sistemul Stop & Start, transmisia EDC cu ambreiaj dublu, și caracteristica Renault Driving eco2 care ajută șoferii să adopte un stil de conducere mai economic și o recuperare standard a energiei de frânare.

Are o gamă Sport care este destul de atractiva. Noua gamă sportivă GT de la Renault Mégane este alcătuită din două modele – GT-Line Nav și GT Nav – ambele având un aspect sportiv și dinamic care este susținut cu câteva îmbunătățiri exterioare și interioare fine.

Dotari pentru o masina de inchiriat Renault Mégane :

  1. Control de direcție cu patru roți pentru o mai bună reacție și precizie de conducere
  2. Lansarea controlului (pentru a asigura pornirea rapidă în siguranță completă)
  3. Multi-schimbare în jos (pentru a schimba în jos mai multe trepte de viteză în succesiune rapidă, asigurând cea mai bună treaptă pentru accelerarea rapidă din colțuri).
  4. Sistemul Multisense cu patru setări – Comfort, Sport, Neutru și Perso.


Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: