Fata tanara si frumoasa, prejudecatile te nedreptatesc cel mai mult!

Rate this post

Nu ramane ancorata o viata in raza portului ideilor preconcepute care te limiteaza dureros! Stiu ca ai iesit sefa de promotie din facultate, ca ai fost premianta din clasa I (pe atunci nu exista pregatitoarea) pana in clasa a XII-a, dar ce vrei sa faci, daca munca intelectuala nu este recompensata material cum vrei? Vei astepta toata viata un post potrivit pregatirii tale si iti vei vedea colegele pe care le ajutai in clasa stropindu-te cu masinile lor de lux, in timp ce tu vei fi condamnata pe vesnicie la statutul de pieton?
Mai este putin si se termina somajul, in plus cultura ramane, stii ce pierzi cel mai repede? Tineretea si frumusetea. La cat esti de desteapta ai scoate bani frumosi din darurile tale in studioul money-studio.ro.

Nu este cazul sa te crizezi, cand auzi de videochat! Poti cerceta cu atentie biografia femeilor puternice ale lumii care au inceput intr-un astfel de studio, au strans capital, apoi au avut propria afacere din care au trait onorabil si nepotii lor. Actrite celebre care au obtinut premii internationale in domeniul cinematografiei au debutat tot in studioul de videochat, fiindca si ca modele videochat interpretau un rol.
Nu mai sta pe ganduri si nu lasa prejudecatile sa te nedreptateasca, ci angajeaza-te la cel mai tare studio de videochat de pe piata de profil din Romania, la Money-studio.ro! Aici, dupa ce ti se pun la punct locatia de lux, aparatura si personalul care sa te initieze, poti castiga 10 dolari pe minut, bani care iti vor permite sa:
-ai o pensie frumoasa la batranete fiindca esti angajata legal si contributiile sunt platite 100%
-sa ai colectiile de genti de firma si de pantofi la care visezi
-sa duci un trai decent, fara grija zilei de maine
-sa iti cumperi o masina buna si sa dispui de bani sa te plimbi cu ea oriunde doresti
-sa iti faci abonament fara retinere la saloanele de infrumusetare
-te induri sa dai mii de lei, chiar si de euro sau de dolari pentru parfumul preferat
-sa petreci concedii de vis in tara si in strainatate
-sa le faci surprize celor dragi.

Lasa-ma sa neutralizez cu argument prejudecatile care circula prin lume legate de videochat!
1. Se spune ca fetele din videochat nu-si pot face o familie. Exista si femei casatorite carora sotii le permit sa lucreze aici fiindca stiu ca nimic rau nu li se poate intampla sotiilor lor, iar acestea nu au nici cea mai mica posibilitate sa-i insele. Se lucreaza intr-o comunitate feminina, contul modelului fiind confidential.
2. Viata modelului „se termina” la incetarea activitatii in studio. Nimic mai eronat. Viata poate incepe in alt domeniu de activitate.
Dintr-un salariu cuprins intre 5000 de dolari si 20 000 de dolari pe luna, o femeie poate strange o suma frumoasa de bani, care sa-i permita sa exploreze lumea, sa-si deschida un magazin de bijuterii sau cosmetice sau poate lucra ca medic, avocat, arhitect, profesia pentru care s-a pregatit.
3. Meseria de model videochat este cinstita, onorabila, fiindca nu implica nimic degradant, uneori se reduce la discutiile despre viata care au loc si la psiholog, clientul accepta de bunavoie sa plateasca fiindca simte nevoia sa aiba un interlocutor inteligent, empatic, frumos si de sex opus.1 thought on “Fata tanara si frumoasa, prejudecatile te nedreptatesc cel mai mult!”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: