Foi de acoperire din oțel inoxidabil

Metalul ondulat este tipul de sistem de pardoseală pentru clădiri exterioare, adecvat pentru aplicații de pereți exteriori și acoperișuri. Sistemul este alcătuit din panouri din tablă ondulată ținute în loc de elementele de fixare expuse. Panourile ondulate sunt adesea instalate pe hambare diverse, precum și pe unele acoperișuri rezidențiale, comerciale, industriale și fabrici. Acoperișurile metalice ondulate pot dura, de obicei, mult mai mult decât un acoperiș tradițional de șindril asfaltic. Panourile metalice ondulate și cu nervuri sunt realizate din tablă metalică,canelata sau ondulata, pentru a crea canale pentru ca apa și zăpada să curgă de pe acoperiș.

Panourile metalice ondulate sunt expediate pe șantierele de construcții sub formă de foi întregi, apoi dimensionate pe acoperiș și tăiate pentru a se potrivi. Un acoperiș metalic ondulat este incredibil de rentabil, durabil și robust și a fost de mult timp materialul preferat pentru acoperișuri ale clădirile agricole și industriale. În comparație cu un acoperiș obișnuit acoperit cu sindrila bituminata, un acoperiș metalic ondulat poate dura până la trei ori mai mare decât asfaltul sau 25-60 de ani.

Factorii de longevitate

Cât timp va dura un acoperiș metalic ondulat, este adesea determinat de grosimea panoului și tipul de acoperire utilizat. Tichetul panoului și cu cât este mai bună calitatea stratului de acoperire, cu atât va dura mai mult sistemul. Întreținerea corespunzătoare va juca, de asemenea, un rol major în longevitatea sistemului.

În timp ce acoperișurile metalice ondulate au fost de mult timp cea mai populară alegere în scopuri comerciale și agricole, materialele din acoperiș metalic ondulat câștigă respect și pe piața de acoperișuri rezidențiale. Există multe tipuri de materiale și stiluri pentru acoperișuri metalice, iar oțelul galvanizat ondulat devine un material foarte popular în arhitectura modernă, precum și în proiecte de construcție a clădirilor și de modernizări eficiente energetic. Oțelul galvanizat ondulat este fabricat din foi de fier forjat, care sunt cel mai adesea acoperite cu un strat de zinc, în formă și apoi laminate în foi ondulate, care sunt livrate apoi la șantier.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: