Imprimantele Kyocera- primele dintr-o  lunga lista de imprimante

Există diferențe între imprimantele laser de la diferiți producători sau una dintre imprimante este egală cu cealaltă? Revista comercială FACTS a dorit să afle și a comparat trei imprimante de la Kyocera, Brother și Ricoh. Cei trei concurenți au trebuit să treacă un test de maraton real. In câteva săptămâni echipa editorială FACTS a imprimat 100.000 de pagini pe fiecare sistem, mult mai mult decât imprimantele din această categorie de preț sunt create. Rezultatul: ECOSYS P5021cdw de la KYOCERA Document Solutions nu a fost doar prima imprimanta care a trecut linia de sosire de 100.000 de pagini, sistemul a depasit performantele concurentei in toate domeniile. În ceea ce privește productivitatea, calitatea și manevrabilitatea imprimantei Kyocera  ECOSYS P5021cdw a fost singurul care a înscris puncte întregi de fiecare dată.

Klaus Leifeld, editorul șef al FACTS: “De la început, imprimanta KYOCERA a avut cea mai bună performanță. Și a reușit să păstreze performanța bună până la marca de 100.000 de pagini. ”

Diferența a fost deosebit de frapantă atunci când a fost vorba de caracteristici de mediu. Conceptul de ambalaj al KYOCERA a fost convingător. Spre deosebire de Ricoh și Brother, KYOCERA utilizează materiale plastice numai pentru ambalarea tonerului într-un carton reciclabil. Aceasta a dus la o cantitate semnificativ mai mică de deșeuri în comparație cu cei doi concurenți. Comparativ cu imprimanta laser Brother, cantitatea de deșeuri a fost chiar cu 75% mai mică. Prin urmare, FACTS a acordat KYOCERA cu 6 din 6 stele.

K.L .: “Imprimantele nu sunt doar imprimante. Când vine vorba de productivitate, imprimanta KYOCERA se află în prima linie. Iar când vine vorba de caracteristicile de mediu, diferențele sunt enorme. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare cu siguranță atunci când cumpărați o imprimantă. “Lasă un răspuns