In cautarea inelului de logodna perfect

Felicitări! Ai găsit dragostea vieții tale! Partea dificilă acum urmeaza, găsirea inelului perfect pentru a o convinge  să spuna “da”.

  1. 1. Bugetul

Înainte de a începe să cauti modele online sau să mergeți la magazinul de bijuterii, trebuie să  va dați seama cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pe un inel. Tastarea “Cât de mult ar trebui să cheltui pe un inel de logodnă?”  bara de căutare a browserului dvs. va produce reguli arbitrare, cum ar fi echivalentului salariului de una până la trei luni – deci nu faceți asta. În realitate, suma “potrivită” pe care o cheltuiți pentru un inel este cea care e confortabila portofelului si psihicului. În timp ce s-ar putea să fiți tentați să sariti peste bord,  logodnica dv. cu siguranță nu ar dori să vă începeți viața împreună, cu o grămadă de datorii .

  1. Gustul partenerei dvs.

Pe parcursul întregului proces de cumpărături, țineți cont de un lucru: partenera dvs. va purta cel mai probabil acest inel pentru totdeauna.  De aceea, trebuie să vă asigurați că vă aveti in minte gustul individual al jumatatii dvs.. S-ar putea să preferați aurul galben sau ați putea citi că diamantele pline de culoare sunt la modă, dar nici una dintre ele nu contează dacă dragostea voastre este pusă pe un inel de aur galben sau aur alb. Dacă nu ați avut norocul sa primiti cateva sugestii  “intamplatoare “ pe care să  le urmați, încercați să întrebați unul dintre prietenii apropiați ai partenerei dvs. – unul/a în care puteți avea încredere să nu ïi scape porumbelul din gura “ – pentru o a doua opinie.

  1. Este in regula sa oferiti o piesa mostenita din familie?

În timp ce unele ar putea dori o piesa strălucire noua , altele ar aprecia valoarea sentimentală adaugata,  care vine cu o moștenire de familie (și ar putea deja să viseze să poarte inelul mamei sau al bunicii lor). Ca un bonus suplimentar, piesele de familie reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele  cu bugete reduse.

Dacă vă place să vă o cereti in casatorie cu o istorie a familiei, dar nu ati gasit nici o bijuterie care să se potrivească economiilor, luați în considerare transformarea unui articol într-o nouă piesă noua, personalizată – cu permisiunea proprietarului, desigur. Pietrele prețioase pot fi plasate în monturi  noi, sau metalul poate fi topit și transformat într-o nouă matriță.

  1. 4. Cat de mult vrea partenera sa fie implicata.

S-ar putea să surprindeti  cu un inel de logodna cu diamant Valerius pe care l-ați ales singur – dar ea  ar putea avea alte idei. E putin romantic  sa surprinzi cu cererea ta in casatorie dupa ce ai fost la cumparaturi ea ,  dar acest lucru devine din ce în ce mai comun. (Deoarece, din nou, jumatatea  dvs.  va purta probabil această bijuterie în fiecare zi.) Pentru a păstra elementul de surpriză, luați în considerare propunerea cu o bijuterie diferită – poate una dintre inelele de familie reproiectate – și apoi soluționați împreună proiectul final după ce sunteti asigurat un “da”.Lasă un răspuns