Intretinere si performante pentru sistemele de injectie Diesel

Rate this post

Consumul de carburant redus combinat cu o putere specifica mare si un cuplu puternic fac masinile diesel sa fie tot mai prefereate. Performanta unui motor diesel este puternic infiluentata de sistemul de injectie. Spre deosebire de motorul cu aprindere prin scanteie, motorul diesel are un sistem de injectie a combustibilului care functioneaza la presiune foarte mare ceea ce necesita componente de inalta tehnologie

Scopul sistemului de injectie este de a introduce combustibilul in cilindrii motorului. Performantele motoarelor diesel au fost posibile odata cu solutia tehnica de injectie a combustibilului conoscuta sub numele de common rail, solutie aflata intr-o continua evolutie. Numele sistemului de “common rail” provine de la rampa comuna de inalta presiune care alimenteaza cu carburant toti cilindrii.

Pro Diesel Grup ofera servicii de testare si diagnosticare,si reparatii injectoare Bosch iar in cazul in acre masina dumneavoastra este echipata cu sistem de injectie common rail, diagnsoticarea se va face direct pe masina. Injectoare Bosch sunt ideale pentru masina dumneavoastra, si garanteaza performante maxime.

Service nostru este autorizat si fososeste tehnologie de reparare de ultima generatie conform planurilor de testare utilizate de producatorii sistemelor. Pentru realizarea procesului de reparatie sunt folosite instrumente specializate si adaptoare Bosch si sunt fososite doar piese de origine fiind confor planului de reparatie. Testarea consta intr-un test pe calculator astfel putand fi obtinute datele exacte in vederea remedierii problemei.

Personalul este autorizat Bosch, Delphi, Denso si Siemens-VDO in diagnoza si reparatia acestor sisteme. Acestia sunt instruiti pentru reparare Injectoarelor in centre de formaare Bosch.

Pe langa personalul calificat esentiala este aparatura folosita de acestia iar noi dispunem de instrumente specializate de cea mai buna calitate si bancuri de testare Bosch. Calitatea reparatiei Bosch implica echipamente de tesatre acreditate, metode de reaparare si verificare speciale si date de verificare originale si piese de schimb Bosch. Pentru noi calitatea serviciilor prestate este esentiala pentru a avea un bussines de succes.

Deoarece timpul este esential pentru oricine atat pentru noi cei care prestam servicii cat si pentru clienti, dispunem de un stoc mare de piese de schimb pentru injectoare Bosch si Delphi, astfel accelerand semnificativ procesul de reparatie.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: