Nu pleca la drum lung fara rca!

Se apropia vacanta de Paste pe care o pregatisem cu minutiozitate cu o luna in urma sa tinda catre perfectiune. Stiu ca noul concept la moda in lumea psihologilor este cel conform caruia numai mediocrii tind catre perfectiune, dar asteptarile noastre de la acesta plimbare erau:
-clipe de neuitat petrecute unii cu altii glumind si povestind. Se intampla ca sa locuim sub acelasi acoperis si sa vorbim atat de putin fiindca ne intoarcem obositi de le serviciu, ne impartim sarcinile: unul la cumparaturi, unul la bucatarie, stam impreuna putin la masa, apoi picam de somn. Sa ne copilarim, sa alergam tinandu-ne de mana pe ploaie, pe timp frumos, pe sub pomii infloriti din livada pensiunii, iar noaptea sa auzim muzica sublime a fantanii de apa.
-sa ne bucuram de apartamentul curat si bine mobilat de la mansarda! La mansarda si stelele par mai aproape, iar ploaia si ninsoarea sunt sublime. Este specataculos sa dormi cat mai aproape de cer si sa fii totusi ocrotit.
-sa ne abandonam in totalitate odihnei. Sa nu accesam dispozitive decat foarte rar pentru fotografii sau divertisment, in rest sa iesim in aer curat, sa cutreieram muntii, sa ne bucuram de peisajele magnifice.
-sa ni se serveasca mancare sanatoasa pregatita la bucataria pensiunii si sa fim serviti.
-sa ne facem prieteni, sa cunoastem locuri noi si oameni noi.
Iata ce traseu am ales! Bucuresti-Cheile Bicazului-Lacul Rosu-Barajul Bicaz-Piatra Neam-Cetatea Neamtului-Humulesti. Am fost cazati aproape de Tarcau. Toate locurile acestea au o frumusete feerica si incarcatura spirituala si culturala. Greu am putut fi scosi din parcul tematic Ion Creanga, cand l-am vizitat in copilarie si dorim sa oferim doze maxime de bucurie si copiilor.
Cazarea a fost rezervata, masina dusa la service pentru revizia care trebui sa se faca de catre orice conducator responsabil care pleaca la un drum asa de lung, un singur lucru uitasem: rca.
-Nu puteti pleca la un drum atat de lung, fara rca ne-au spus toti cunoscutii si rudele!
Peste trei zile era plecarea. Multi intrasera deja in minivacanta si pe putin aveam nevoie de 2-3 drumuri la furnizorii de rca sa contactam reprezentantii, sa fixam intalnirea cu ei, sa luam actul de care avem nevoie. Ne aflam deja in criza de timp si intraseram in panica.
RCA online mi-a spus un coleg de birou, iar informatia s-a dovedit salvatoare.
Completezi formularul online si in doua minute ti se comunica pretul. Dupa aceea in 24 de ore polita este livrata oriunde in tara gratuit.
Nu imi venea sa cred ca se gandise cineva si la oameni neglijenti ca mine si ca a pus la punct acest sistem online care scuteste de birocratie si de tot ceea ce presupune ea!
Agentul care s-a ocupat de rca pentru masina mea a monitorizat operatiunea permanent de la eliberarea actului pana la ajungerea sa la domiciliu traseul politei pentru a fi sigur ca am intrat in posesia actului atat de necesat unei calatorii de sute de kilometri.
Cu cheltuieli minime am primit polita la timp si am avut o vacanta reusita.Lasă un răspuns