Alimentatie sanatoasa pentru un corp sanatos

Nu stiu cati dintre noi abordam un stil sanatos, cu privire la alimente, insa daca nu o facem, ar trebui ca pe viitor sa ne gandim sa o facem, este doar pentru binele nostru si al organismului nostru, de asemenea. Traim intr-un secol al vitezei si din acest punct este foarte greu sa avem grija de alimentatia noastra, insa trebuie sa facem tot posibilul sa nu neglijam acest lucru. Cele mai potrivite produse pentru un stil de viata sanatos, sunt cu siguranta legume bio .
Acum insa, totul este mult mai usor, fiindca cei de la Goveggie ne pun la dispozitie cele mai proaspete legume, iar tot ce trebuie sa facem noi este sa comandam ceea ce dorim la niste preturi foarte bune, avand in vedere calitatea la care se ridica acestea. Eu am abordat un stil sanatos cu mult timp in urma, iar schimbarile in privinta organismului meu sunt uimitoare. Ma simt mult mai bine, sunt mai pozitiva si ce este cel mai important, sunt mult mai sanatoasa. Am avut putin de lucru cu membrii familiei mele pana am reusit sa ii conving si pe ei cat de important este o nutritie sanatoasa in viata noastra. In primul rand, este foarte important sa ai un orar al meselor echilibrat, adica sa mananci cam la aceleasi ore si sa nu faci abuz de mancare.
Stilul acesta de viata, sanatos, se aseamana foarte mult cu o dieta, pentru ca si acolo, ca si aici trebuie sa mananci mai putin, insa de mai multe ori pe zi, dar la aceleasi ore, chiar daca suntem stresati din cauza a diferiti factori, care poate reprezinta un obstacol in calea noastra, trebuie sa fim fermi si hotarati daca dorim sa avem un organism cat mai sanatos si mai activ. Pe langa un stil de viata sanatos, trebuie sa adaugam si putin sport, pentru ca si acesta are un rol important asupra organismului nostru si suntem singurii care putem avea grija de noi si de sanatatea noastra.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *