Muzica de calitate pentru suflete frumoase

“Old Blacks, Rock & More” este un festival maraton de muzica de toate genurile ce va dura mai bine de 7 ore si se va tine in aer liber. Printre invitatii la acest festival se numara Iris, Vita de Vie, Subcarpati si Trooper plus multi altii. Bilete sunt disponibile pe iabilet.ro cu 65 de lei iar in ziua conecertului intrarea se va face cu 99 de lei.
Daca esti un impatimit al muzicii bune te asteptam la Arenele Romane pe data 25 Mai 2018, muzica ce transmite un mesaj, o emotie, te invitam sa iti petreci seara alaturi de unele dintre cele mai cunoscute trupe ale industriei muzicale din Romania.
Cum am precizt mai sus greii muzicii alternative sau rock si nu numai, o sa va incante urechile si o sa va bucure sufletele cu muzica live doar la “Old Blacks, Rock & More” care isi propune sa ajute si sa devina o rampa de lansare pentru mai multe trupe care usor usor isi fac simtita prezenta in industria muzicii de calitate de la noi dar care totusi merita si conving prin talent si profesionalism.
Fie ca este vorba de Subcarpati, Iris, Vita de Vie ori Trooper, strangeti prietenii si terminati luna Mai asa cum stiti voi mai bine si pasiti cu dreptul in vara ascultand muzica de calitate care va place, alaturi de unele dintre cele mai iubite trupe din Romania, doar in cadrul festivalului “Old Blacks, Rock & More”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *