Ce costume populare pentru copii alegem pentru prima lor petrecere?

Ca sa ii aduci pe lume, te pregatesti tu. Ca sa le faci intrare-n lumea crestineasca, ii pregatesti pe ei. Sunt bulgari de lumina si ai senzatia ca orice o sa pui pe ei, o sa le vina bine. Cam asa sta treaba. Doar ca exista ceva ce le poti pune pe ei si sa ii transorme din bulgare-de-lumina in bulgare-de-lumina-traditional. Aceste costume populare pentru copii au efectul acesta!

Lasa mostenire costumul popular de la botez

Si ar mai avea un efect: asa cum le lasam mostenire un bagaj genetic, la fel putem sa le lasam mostenire, din frageda pruncie, aprecierea pentru lucrurile de valoare, iar lucrurile de valoare sunt acelea care nu cunosc demodarea, ci cele carora le creste, in timp, valoarea. V-am spus vreodata cat sunt de sentimentala? Pastrez intr-o cutie a lui anume toate lucrusoarele care il pot ajuta peste ani sa inteleaga cine si cum a fost. Cum i-au fost inceputurile, ce am ales pentru el. Asadar, o sa-i las mostenire costumul popular de la botez. Mi-ar placea sa il aprecieze la adevarata lui semnificatie si sa fie averea pe care o lasam mostenire din generatie in generatie.

Poti sa ai trusou pentru botez de care sa fii mandra alegand costume populare pentru copii!

Mai exact, sa fii ca o mandra: cu obrajii ca doi bujori, rosii de emotiile pure ale inceputului in care puiul tau are nume. Anda Manescu creaza prin fiecare dintre aceste costume populare pentru copii mai mult decat simple trusouri de botez. Aduce simplitatea in forma bruta, traditia in forma minuscul slefuita, cat sa incapa cele aproximativ cinci kilograme ale bulgarelui de lumina.
Mama spune ca rochita mea de botez a fost de un roz pudra, cum pozele de la marele eveniment sunt alb-negru nu imi ramane decat sa o cred pe cuvant. Doamne, cat de simpla! Avea mama talentul acesta: sa-mi aleaga haine atat de simple incat azi imi lipseste ceva: daca altii rad in hohote la poze de demult, rad de haine ce par din epoca de gheata, eu zambesc cu presiune mare. Ii sunt datoare fiicei mele sa o invat simplitatea. De la A la Z. Din cap si pana-n picioare. Am convingerea ca atunci cand o sa vada selfie-urile, sesiunea foto, colajul video (ce bine c-o sa vada in culori) o sa zambeasca si el cu aceeasi presiune: va fi dator sa isi invete copiii simplitatea. Uitati-va si voi ce responsabilitate mare ii las in spinare! O sa fie mandru c-a purtat un costum popular de copii. Atat de mandru! Si atat de responsabil sa ii faca si pe ai lui copii mandri.

Costume traditionale pentru copii – tinute de gala la prima lor petrecere!

Va dati seama ca botezul e primul eveniment important din viata lor!? Cata incredere au sa ne lase drept organizatori. De ar avea ei habar ce catastrofe am putea face, ce alegeri vestimentare! Oferta de pe piata e variata, dar va spun ca nu veti da gres cu un costum traditional.
In plus, o sa iti fie si tie usor, tanara mamica, poti asorta o ie romaneasca. Sau o coronita din spice de grau. Sau o curea din flori naturale. Alegeti costumele populare fara teama ca gresiti. Va mai spun inca ceva: stiti cum e traditia la mirese cu simbolistica anumitor obiecte purtate (albastru, vechi, nou)? Ei bine, cam asa o sa fie si cu aceste costume populare. “Poarta ceva popular la botezul tau si o sa ramai popular toata viata in randul oamenilor ce-I iubesti”, o sa sune o traditie peste multi ani.
Si nu uitati: trusoul de botez trebuie sa fie dovada grijii pentru viata simpla si senina!
TELEFON: 0734 379 177Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *