Vesti bune pentru fanii Sean Paul

Va veti bucura sa aflati ca artistul jamaican foarte cunoscut in toata lumea va concerta in Romania pe data de 23 Mai 2018. Concertul va avea loc in Bucuresti la Arenele Romane si va fi de o amploare spectaculoasa, primul concert de aceasta magnitudine ar artistului la noi in tara. Incepand cu ora 19:00 si pana a doua zi dimineata, cei ce vor veni la concert de vor bucura de hiturile lui Sean Paul dar si de cateva melodii cunoscute ale unor artisti autohtoni iar atmosfera va fi intretinuta dupa miezul noptii de Partydul Kiss FM, asa ca distractia nu de va opri pana la razaritul soarelui.

Cel mai mare vis al fiecarui fan al unei vedete este probabil un autograf sau macar o poza cu aceasta, iar in cadrul acestui eveniment va veti putea realiza acest vis. Veti avea sansa sa il vedeti fata in fata, sa ii strangeti mana sau orice alta dorinta ati avea si va veti putea bucura de cele mai bune melodii ale sale, live.

Biletele la concert sunt disponibile pe iaBilet.ro si in reteaua iaBilet insa oferta este limitata iar numarul biletelor disponibile scade pe zi ce trece. La milioanele de fani pe care i-a incantat cu muzica sa se vor adauga acum si cei prezenti la Arenele Romane. Haideti cu totii pentru a creea o atmosfera unica, speciala si pentru a da frau liber distractiei. Incepeti un weekend preungit din mijlocul saptamanii si veniti sa va incarcati bateriile si sa va distrati pe cinste toata noaptea.Lasă un răspuns