O zi de nastere reusita

Am sa va povestesc cum a decurs ziua de nastere a fiicei mele care a decis sa o sarbatorim in padurea Bucovat, langa Craiova.
Fiindca fiica noastra implinea 18 ani anul acesta, in luna Mai, a decis sa sarbatoreasca cu toti cei 50 de prieteni ai sai in padurea Bucovat de langa Craiova, deoarece avem o bucata de padure care apartine familiei.
Am incercat sa o covingem in toate feluri ca nu ar fi o ideea foarte buna dar nici chip sa o dam la intoarcere. Nici problema toaletei nu s-a pus, deoarece cand am incercat sa o conving zicandu-i ca in padure nu se gasesc toalete publice, aceasta a rezolvat imediat problema.
A zis ca o sa apelam sa servicii de inchirieri toalete si mai exact ca aveam sa apelam la Toaletelux.ro.
Pentru mine conceptul era nou si, fiind mai de moda veche, nu imi imaginam ca detinem asa ceva la noi in Romania. Dar am cautat numele firmei pe internet si ce sa vezi!
Servicii complee de inchirieri toalete pentru diverse evenimente, fie nunti, botezuri, cumetrii si alte festivitati. Contactul l-am obtinum foarte usor, deoarece site-ul punea la dispozitie toate datele de contact de care aveam nevoie si, odata ce am vorbit cu un responsabil la telefon, am cazut de accord ca toaleta sa fie adusa si inchiriata pentru 2 zile la Craiova.
Pretul a fost destul de bun considerand ca firma pune la dispozitie o toaleta de lux pentru doua zile, dotata cu cele mai moderne accesorii in materie de toalete.
La o saptamana dupoa ce am stabilit data precisa cand aveam sa inchiriem toaleta, m-am trezit cu un telefon din partea firmei si acestia se aflau in punctul unde stabilisem pentru a-i conduce catre padure ca sa amplaseze toaleta.
Am fost foarte placut surprins sa vad toaleta amplasata langa cabana din padure, deoarece petrecerea avea sa fie un succes garantat.
La o ora dupa ce am aplasat toaleta ecologica, au inceput sa vina invitatii impreuna cu fiica mea care s-a bucurat foarte mult de totul dar in special de toaleta, deoarece arata chiar mai bine ca in poze.
Pot sa zic ca petrecerea a fost o reusita totala iar fetele au preferat sa petreaca marea parte a zilei in toaleta chicotind pe seama baietilor care s-au chinuit sa faca gratarul (noroc ca l-am aprins eu in cele din urma).
Experienta aceasta m-a facut sa ma gandesc serios ca serviciile celor de la Toaletelux.ro sunt indispensabile mai ales atunci cand decizi sa petreci in mijlocul naturii dar vrei sa si pastrezi un anumit confort.
Recomand tuturor aceste servicii, deoarece nu sunt deloc costisitoare si cu siguranta veti lasa o impresie buna invitatilor punandu-le totul la dispozitie pentru a nu se simti stanjeniti. La finalul petrecerii toti invitatii mi-au multumit pentru ca le-am pus o astfel de toaleta la dispozitie si ca s-au simtit precum VIP-urile.
ToaleteLux.ro este locul unde igiena se imbina cu profesionalismul si bunul gust pentru a avea parte de momente inedite si de neuitat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *