Copilul meu o să-și petreacă vacanța în căsuță. Doar că vorbesc de casute din lemn pentru copii

Când venea vacanța, ai mei ne făceau bagajul și ne trimiteau în cea mai exotică vacanță posibilă: la bunica. Cât era vara de lungă, aveam doar grija soarelui care trebuia să fie pe cer, altfel bunica începea să ne anunțe că e cam gata sesiunea de joacă pe ziua în curs. Dacă ne-a lipsit ceva în copilărie? Acum îmi dau seama că da, ne-au lipsit aceste casute din lemn de la Tini Mini Toys!

Casute din lemn pentru copii, acoperiș deasupra unui cap fără griji

Nu, nu am dus prea tare lipsa că nu am avut casuta. Pentru că, de fapt, o aveam. Era confecționată din bețe, din sfoară și alte obiecte de construcții sustrase cu mare talent din curtea bunicii. De fapt, ne ieșea mai mult un cort, ca să redau adevărul actului de construcție. Petreceam ore întregi în casuta noastră. Dacă ar fi să o compar cu mintea și nivelul de acum, casuta noastră era „poveste în poveste”.
Dar povestea copilului meu poate să fie mai frumoasă pentru că există casute din lemn pentru copii. Gata realizate. Gata PERFECT realizate, ceea ce înseamnă că lui îi rămâne doar sarcina să o umple. Și aici nu cred că poate da greș.
Să vedeți cât de încăpătoare sunt căsuțele din lemn pentru copii, încap de toate: râsete, veselie, liniște și siguranță, jucării, un pat confecționat din multe păturici suprapuse, tablă de scris cu creta (aceasta chiar este inclusă în casuta pe care am comandat-o noi).

Tu unde ai fost în vacanță? Am stat numai în casă! Dar nu în orice casă, în casuta din lemn pentru copii!

Lucrurile s-au mai schimbat, vacanțele le găsesc, însă, la fel de atrăgătoare. Doar că ale mele nu se mai lasă cu cățărat, julituri. Acum sunt puțin în extrema cealaltă: aș sta cât e ziua de lungă într-un hamac, aș asculta la infinit sound mix-ul dintre păsărele ciripind și râsul copilului meu. Ei bine, vara aceasta o să îmi iasă din plin. Cel puțin, partea cu râsul copilului meu. Pentru că ce credeți? I-am comandat deja o casuta din lemn pentru copii. Ați ghicit, de pe www.tiniminitoys.ro. Și, mă distrez de pe acum gândindu-mă că, în timp ce alte mame încearcă să își scoată copilul afară la joacă (greu cu tentația telefoanelor, tabletelor), eu o să îmi rog copilul să petreacă mult timp în casuta lui. Nici nu o să fie nevoie să îl rog prea tare, știu de pe acum că o să îi placă. Revenind la mine, mie o să îmi placă să am clipe pentru mine.

Casute din lemn pentru copii, sigure și de calitate

Primiți cu o recenzie scurtă? Dacă accesati www.tiniminitoys.ro, o să vă convingeți că nu vorbesc din cărți. Vorbesc din chiar site-ul lor! Fiecare din cele 4 modele pe care o sa le vedeti pe site, are si varianta cu platforma + tobogan, difera doar inaltimea acestora in functie de modelul ales (60 cm inaltime sau 90 cm inaltime). Doua dintre tipurile de casute au varianta extinsa, adica platforma + tobogan + leagan.
Știți ce au toate în comun? Nu sunt o simplă jucărie, sunt un loc de joacă. Sunt sigure, ușor de montat, sunt folosite vopsele pe bază de apă, legăturile din lemn sunt confecționate din lemn de molid nordic. Aspect important pentru orice părinte preocupat de siguranța copilului: toate produsele sunt testate în conformitate cu standardul european EN-71, siguranța pentru jucării, pentru uz personal.
Știu și la ce vă gândiți acum. Cum stă treaba cu rezistența lor? Pentru că fiind casute din lemn, acest aspect este foarte important. Ei bine, să știți că toate casutele de exterior pentru copii se încadrează la clasa de rezistență GL24, ceea ce înseamnă că au o rezistență mare, de lungă durată împotriva unor factori precum umiditate, zăpadă și diferite forme de eroziuni.

Cine casuta nu-și dorește, alte jucării pe placul lui găsește!

Nu știu alții cum fac și se rezumă să pună un singur produs în coș, mie deloc nu-mi iese treaba aceasta. Dar e și greu spre imposibil să faci acest lucru când accesezi www.tiniminitoys.ro. Așa că am mai luat și câteva jucării în sistem Montessori. Tot ce îmi doresc acum este ca soțul meu să nu fie acasă când curierul aduce comanda măiastră. În privința jucăriilor Montessori, singurul inconvenient: veți petrece destul de mult timp făcând selecția. Le-ați lua pe toate, vă garantez, așa că singura selecție ce trebuie făcută este cea pe criteriul „finanțe”.

Țâr la ușă, curierul o casuta din lemn pentru copii aducea

Între timp, căci, da, a trecut ceva timp de când mă apucasem să scriu acest text, avem și un final. Tare fericit și drag îmi e. Soțul nu a fost acasă, curierul nu s-a plâns că spatele îl lasă. Dar toate acestea pică și nu mai contează, singura precizare ar trebui să fie legată strict de bucuria copilului meu, bucurie care mi-a amintit că la fel aveam și eu senzația când casuta mea și a surorii mele era gata: că vara o să fie veșnică, iar bucuria mea nu o să cunoască umbre. Doar soare și joacă. Și-un adăpost, o casuta în care, după cum v-am spus deja, încape toată bucuria. Voi unde vă petreceți vacanța? Noi în cea mai frumoasă casuta din lemn pentru copii. Pe ferestrele ei, copilul meu o să vadă fluturi zburând, cer pictat cu galben auriu de soare și albastru năucitor.
A, nu v-am spus ideea principală: mergem la bunici. Vacanță plăcută și vouă!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *