Citeste articolul si vei vrea sa recoltezi celulele stem la nastere

Despre celulele stem oricine a auzit si este bine cunoscut faptul ca acestea sunt considerate a fi viitorul medicinei intrucat promit nenumarate avantaje. Acestea pot se gasesc in tot corpul, insa exista cateva surse mai bogate de unde pot fi prelevate, urmand a fi folosite in tratarea a peste 80 de afectiuni, fiind o alternativa la tratamentele clasice, in cazul in care acestea exista. Totodata, in prezent sunt efectuate zeci de studii de catre oamenii de stiinta prin care se incearca exploatarea maxima a solutiei si se asteapta ca in viitorul apropiat sa se descopere si alte afectiuni care sa poata fi tratate.
Compatibilitate
La ora actuala sunt mai multe afectiuni care pot fi tratate prin transplant, insa este nevoie de inscrierea pe liste lungi de asteptare, dar si de gasirea unui donator compatibil, motiv pentru care celulele stem sunt mult mai avantajoase din toate punctele de vedere. In primul rand, compatibilitatea intre rudele apropiate este foarte ridicata, astfel incat sunt sanse mari de a putea pune in practica diferite tratatamente cu celule stem. Totusi, cele recoltate din sangele cordonului ombilical reprezinta o solutie ideala intrucat sunt considerate mai versatile si se pot dovedi a fi eficiente intr-o multime de conditii.
Stiai ca prin intermediul celulelor stem se pot crea organe? Astfel daca o boala a ajuns la un nivel avansat incat a afectat vreun organ al corpului, acesta se va putea regenera cu ajutorul celulelor. De asemenea, si daca ai suferit un accident, din nou, aceasta solutie se va dovedi a fi foarte eficienta, motiv pentru care merita sa o pui in practica. S-a descoperit ca printre afectiunile ce pot fi tratate se numara anumite tipuri de cancer, diabetul de tip 1, boli ale inimii, arsuri, artrita si nu numai, astfel ca merita incercat.
Cute baby napping
Usor de prelevat
Indiferent de sursa celulelor stem, acestea sunt foarte usor de prelevat, motiv pentru care ar trebui sa apelezi acum. Maduva osoasa este una dintre cele mai comune surse, iar pentru a recolta celulele stem de aici e nevoie de o procedura simpla, care se efectueaza cu anestezie locala sau generala, in functie de fiecare situatie in parte si presupune inserarea unor mici ace, prin care sunt prelevate celulele. In schimb, mult mai populara, dar si mai simpla este recoltarea sangelui cordonului ombilical, intrucat aceasta este cea mai bogata sursa si se pune in practica imediat dupa nastere, in caz contrar solutia este irosita. Procedura este minim invaziva, nu aduce prejudicii nici pentru mamica si nici pentru bebelus, astfel ca nu vei avea nimic de pierdut.
Apeleaza la cei mai buni
Ulterior, celulele sunt controlate intr-un laborator, pentru a fi sortate de sange si alte tesuturi si se vor depozita in locuri speciale. Afla mai multe despre Stem Sure in Bucuresti, pentru ca aceasta este una dintre cele mai cunoscute banci private din domeniu, unde te bucuri de cele mai bune conditii, dar si de preturi foarte avantajoase.
De exemplu, aici ai la dispozitie patru pachete din care poti alege, cel Basic, cel Complex, Perfect si Perfect+. Bineinteles, cel mai accesibil din punct de vedere financiar nu include toate avantajele posibile, iar acesta poate fi achizitionat pentru numai 1.299 de euro, la care se adauga si o taxa anuala pentru depozitare de 85 de euro pe an. In schimb, cei care isi doresc cele mai bune si complete conditii se vor putea orienta catre pachetul Perfect+, care costa 2.390 de euro si nu mai implica nicio taxa suplimentara, asa ca vezi acum mai multe despre Stem Sure in Bucuresti si profita de toate beneficiile care iti sunt aduse, fiind foarte usor sa asiguri sanatatea celor dragi.
Mai jos, gasiti si un filmulet video in care afla informatii despre celulele stemLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *