Opteaza pentru inchiriere tobogane moloz pentru proiecte desfasurate rapid si in mediu curat de lucru

ScheleMetal.ro este site-ul ce are ca obiect de activitate executia unor echipamente variate destinate domeniului constructiilor, cum ar fi: schele metal, popi metalici, tobogane moloz etc., echipamente pe care le ofera, de asemenea, spre inchiriere – inchirierea fiind o alegere mult mai avantajoasa atunci cand aveti nevoie de ele pentru o perioada determinata de timp.

Ce trebuie sa stiti despre serviciul de inchiriere tobogane moloz

Serviciile de inchiriere tobogane moloz, la fel ca inchirerea diferitelor produse, ramane o alegere extrem de inspirata atunci cand nu doriti achizitionarea lor deoarece intentionati sa le utilizati o perioada scurta de timp, ulterior pierzandu-si utilitatea pentru voi. De asemenea, inchirierea ramane o solutie optima in momentul in care nu dispuneti de suma mecesara pentru achizitionarea produselor respective, in momentul in care aveti nevoie de ele.

Toboganele de moloz pe care le oferim spre vanzare/inchiriere, sunt concepute din material plastic dur si foarte rezistent, putand fi utilizate cu succes chiar si in cele mai grele conditii de catre toti acei constructori care doresc evacuarea rapida si usoara a deseurilor de la etajele superioare, deseuri care au rezultat in urma lucrarilor.

Nu ezitati sa ne contactati pentru inchiriere tobogane moloz

Clientii nostri de pana acum, atat cei care au ales serviciile de inchiriere tobogane moloz, cat si cei care au ales celelalte servicii din oferta noastra, au fost si sunt extrem de multumiti de faptul ca ne-au ales ca si parteneri. In cadrul fiecarei colaborari dam dovada de seriozitate, profesionalism, eficienta, transparenta si amabilitate, comunicand permanent cu acestia pentru a ne asigura ca asteptarile lor sunt indeplinite.

In ceea ce priveste serviciul de inchiriere tobogane moloz, trebuie sa stiti ca aceste sisteme sunt compuse din 3 parti:

– sistemul de sustinere – rama metalica de care se leaga lanturile de sustinere. Se ancoreaza pe cladirea din care se evacueaza deseurile, sustinand intreaga greutate a tubulaturii;

– segmentul cu gura de incarcare – reprezinta conul prin care se introduc deseurile, acesta putand ajunge la o dimensiune de 1,06m. Un sistem poate fi dotat cu mai multe guri de incarcare, in functie de necesitate;

– segment de transport – alcatuit dintr-un con cu o lungime de aproximativ 1,00m.

Inchiriere tobogane moloz in conditii excelente si la preturi mici!

Daca sunteti interesati de serviciile de inchiriere tobogane moloz pe care le oferim la un raport avantajos calitate-pret, va invitam sa intrati cat mai curand in legatura cu reprezentantii societatii. Acestia va vor oferi toate informatiile necesare si consultanta de specialitate astfel incat sa luati cele mai bune decizii privind solutiile pe care le furnizam. Va asteptam cat mai curand solicitarile si va asiguram ca veti fi placut impresionati atat de parteneriatul pe care iil veti lega cu expertii companiei, cat si de calitatea produselor si serviciilor noastre! De asemenea, preturile mici sunt si ele importante, acestea fiind stabilite in mod transparent si correct astfel incat clientii nostri sa fie surprinsi intr-un mod placut si de acest aspect.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare legate de orice aspect de interes.

————————-

CONTACT:

TELEFON:  0724375411  |  0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro

WEBSITE: www.schele-metal.ro/

 Lasă un răspuns