Ligriv asigura servicii complete si solutii adecvate de deratizare pentru domeniul public si privat

Conditiile climaterice, din zonele urbane sau rurale favorizeaza aparitia rozatoarelor, care se pot inmulti deosebit de repede, fapt pentru care este nevoie de interventia imediata. Lucrarile de deratizare trebuie efectuate trimestrial in unitatile publice, atat la interior, cat si la exterior, precum si ori de cate ori este cazul unui focar de rozatoare, care ar pune in pericol sanatatea celor care utilizeaza, locuiesc sau frecventeaza locatiile respective.

De ce nu sunt eficiente solutiile de deratizate aplicate fara un specialist in acest domeniu?

In cazul aparitiei oricarui tip de daunator, rozatoare sau insecte, solutiile aplicate personal nu sunt intotdeauna eficiente si nu elimina complet focarul. De aceea, atunci cand ati remarcat prezenta rozatoarelor, cel mai indicat este sa contactati o firma profesionista pentru exterminare si igienizarea spatiilor infestate.
Pe langa daunele materiale, rozatoarele daunatoare – soarecii si sobolanii – sunt cauzatoare de boli transmisibile parazitare, virotice si bacteriene, deosebit de periculoase atat pentru animale, cat si pentru oameni: febra aftoasa, antrax, trichineloza, leptospiroza, gastroenterita virotica.
De asemenea, legislatia in vigoare prevede aplicarea substantelor si efectuarea procedurilor autorizate pentru preventia aparitiei si indepartarea focarelor de rozatoare in spatiile si unitatile de alimentatie. Serviciile profesioniste vizeaza aplicarea de solutii si substante pentru eradicarea focarelor, indepartarea rozatoarelor si igienizarea corespunzatoare.
Ligriv este o firma specializata de deratizare Bucuresti si imprejurimi sau alte localitati din tara, care efectueaza lucrarile de indepartare si eliminare a daunatorilor, precum si igienizare si dezinfectarea spatiilor vizate, intr-o maniera ritmica si continua.

Ligriv DDD – Solutii optime de deratizare cu eficienta si randament maxim

Operatiunile de deratizare sunt efectuate profilactic, pentru preventia aparitiei rozatoarelor si de combatere, in momentul in care clientii deja se confrunta cu daunele provocate de rozatoare.
–          Cum este efectuata deratizarea preventiva?
Pentru preventia aparitiei soarecilor sau sobolanilor, profesionistii se vor ocupa de eliminarea surselor de hrana care pot atrage astfel de daunatori prin verificarea zonelor si locurilor unde s-ar putea adaposti si vor acoperi si astupa gaurile si crapaturile din pereti si alte elemente de constructie.
–          Care sunt procedurile deratizarii de combatere?
Deratizarea de combatere este realizata prin metode mecanice, prin amplasarea de capcane speciale si prin metode chimice, prin aplicarea de solutii si tratamente toxice, substante care sunt eficiente pentru eradicarea rozatoarelor, dar sigure pentru oameni.
 
Mai putin efectuate de persoanele fizice, lucrarile de deratizare preventiva sunt insa o obligatorii pentru persoanele juridice, cu precadere de catre cei care administreaza afaceri in domeniul alimentar. Cu toate acestea, deratizarea preventiva este un serviciu accesibil si persoanelor fizice, mai ales atunci cand este vorba de case, terenuri si proprietati personale de dimensiuni mari.

De ce sa alegeti serviciile de deratizare furnizate de compania specializata Ligriv?

Domeniul lucrarilor de igienizarea, dezinsectie, dezinfectie si deratizare este unul extrem de important pentru mentinerea sigura a spatiilor publice si private, atat prin calitatea serviciilor efectuate, cat si prin acuratetea aplicarii substantelor chimice, care sa nu dauneze celor care vor utiliza ulterior spatiile operate.
Echipele Ligriv sunt instruite constant pentru a utiliza corespunzator echipamentele necesare spre a asigura eficienta maxima a lucrarilor efectuate. Totodata, toate substantele de tip pesticide si deraticide sunt furnizate de companii producatoare din domeniu, pe batoane cerate, suporturi cerealiere si alte tipuri specifice de momeli eficiente. Gama de substante deraticide sunt conforme si avizate de Ministerul sanatatii, avand efecte garantate in eliminarea rozatoarelor.
Contactati echipele Ligriv pentru deratizarea profilactica sau de combatere, iar acestea se vor deplasa la adresa mentionata in cel mai scurt timp si chiar in regim de urgenta.
Lucrarile de deratizare implica echipe calificate in domeniu, care au experienta necesara realizarii unei evaluari a spatiilor infestate si generarea celei mai bune solutii, dar care au in acelasi timp simtul raspunderii pentru realizarea acestor operatiuni.
 
Contact telefonic
————————————————
Tel.fix – 021 413 89 41;
Vodafone – 0724 355 711;
Orange – 0744 843 852;
Telekom – 0762 267 299;
Alte date utile
Mail – ligrivddd1999@yahoo.com
Site – www.deratizarebucuresti.ro
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *