Cercei cu pietre semipretioase alese cu grija pentru tine

Odata cu sosirea sezonului estival si cu schimbarea intregului scenariu din jurul nostru, cred cu tarie ca a venit momentul unei noi schimbari. Fie ele fizice, ori la nivel interior, schimbari majore sau minore, imbunatatirile nu ar trebui sa lipseasca. De aceea, iti recomand o noua schimbare in ceea ce priveste cutia cu bijuterii. Poate a trecut o perioada mai lunga de la ultimul cadou in materie de accesorii, iar acest lucru ar trebui sa se schimbe. Nu trebuie sa astepti sa fie o ocazie special pentru a-ti imbunatatii colectia de bijuterii cu cercei cu pietre semipretioase.

Care este perechea potrivita de cercei cu pietre semipretioase pentru tine?

Alegerea unei perechi de cercei potrivita a devenit o adevarata stiinta in zilele noastre, asta pentru ca trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. In primul rand, trebuie sa identificam materialul din care dorim sa fie realizati cerceii, modelul, aspectul pe care il ofera, dar si mesajul transmis, dupa care trecem la aspectele fizice. Cel mai important aspect fizic este forma fetei, dupa care vom putea tine cont si de vestimentatie.
Forma fetei se imparte in urmatoarele categorii: ovala, rotunda, patrata, dreptunghialara, in forma de inima si cea de diamanat. In functie de acest aspect, putem alege cercei sub diferite forme: mici, rotunzi, ovali, lungi, mici si rotunzi, sub forma de lacrima sau piramida, modele de cercei rotunjiti sau de tip candelabru, sau cei care au in general unghiuri drepte.

Cercei cu pietre semipretioase care iti pun in valoarea fizionomia fetei

Dupa cum spuneam si mai sus, in functie de forma fetei ar trebui sa ne alegem perechea potrivita de cercei si nu invers, asta daca dorim sa ne punem in evidenta toate trasaturile fetei intr-un mod elegant si cu care sa ne simtim bine.
Daca ai o forma ovala a fetei esti una dintre            putinele femei care pot purta orice fel de pereche de cercei, insa lungimea acestora sa nu depaseasca nivelul barbiei. Un model este acesta:
 
Pentru o fata rotunda se recomanda cercei subtiri si lungi, de genul celor cu unghiuri drepte pentru un aspect de alungire.
Forma fetei patrate trebuie sa fie complimentata cu modele rotunde pentru a evita inasprirea caracteristicilor si poti jongla intre cercei mari si rotunzi si cei lungi. Femeile cu o fata dreptunghiulara ar trebui sa isi indrepte atentie spre acei cercei mici si gingasi, rotunzi, care accentueaza obrajii, precum acestia:
Fata in forma de inima se potriveste cu acele modele de cercei de tip candelabru sau forma de diamant, pentru a echilibra trasaturile fetei. Ultimul tip de fizionomie, cel in forma de diamant, se contureaza cu ajutorul cerceilor rotunzi si lungi, deoarece alungesc liniile fetei.

Perechea ta de cercei cu pietre semipretioase

Pe site-ul magazinului Cheri Bijou www.cheribijou.ro exista o gama variata de cercei pentru fiecare.  O pereche impresionanta de cercei tip candelabru care au un pret accesibil sunt Crystal Chandelier.  Sau ce parere ai despre cerceii Infinit Pearl, care te vor ajuta sa iti pui in evidenta trasaturile fetei in timp ce iti vei putea etala tinuta aleasa?
Indiferent de modelul pe care il cauti, poate fi cu perle, poate fi o pereche de cercei lungi sau chiar o pereche simpla si de efect de cercei mici si rotunzi, le gasesti pe toate la Cheri Bijou!
 
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *