Ultima moda a iluminatului in unitatile de cazare

Studiile recente au demonstrat ca iluminatul cu banda LED creste cu pana la 98% gradul de ocupare al pensiunilor si hotelului care recurg la acesta solutie de iluminat. Lipirea cu gust a benzilor adezive are ca efect incadrarea perfecta a iluminatului arhitecturii si designului sau peisajului, daca ne referim la exterior, iar aceste strategii fac sa induca senzatia de lux, rafinament si confort celor care se cazeaza intr-o astfel de locatie.
Specialistii au analizat rezervarile efectuate online si s-a constata ca numarul acestora creste, in cazul in care in fotografii apar camerele, holurile, gradinile si terasele iluminate cu banda LED RGB.
Oaspetele se simte cu adevarat in centru atentiei, cand i se inmaneaza telecomanda unei benzi LED RGB cu peste 60 de culori sa isi aleaga atat nuanta, cat si efectul (efect de brad, flash, puls multicolor sau orientarea luminii de la stanga la dreapta sau invers). In strainatate strategia merge atat de bine, incat oaspetele isi poate alege si modul de distribuire a luminii: lipita de plafon, lipita de podea, fixata de patul matrimonial sau sub masa si scaune.
Imaginati-va cat poate fi de frumos sa fiti cazati la mansarda, iar plafonul sa fie iluminat in culoarea favorita, sa fie iarna si sa priviti ore intregi cum ninge albastru, rosu sau verde!
Cel mai scump KIT BANDA SMD RGBW IP65 costa 129 de lei, dar este o investitie care se va amortiza rapid. La fel se procedeaza si cu sala de mese la ora cinei. Fiecare seara inseamna alegerea unei alte culori, iar felurile de mancare se incerca sa fie si ele asortate cu luminile.
Pensiunile si hotelurile alpine investesc mult in ultima perioada in iluminarea piscinelor si a partiilor de schi sau gradinilor de vara din dotare cu astfel de produse pentru exterior.
Scarile hotelurilor sunt iluminate toata noaptea cu banda LED, iar efectul este fantastic. Parca Aurora Boreala coboara si in constructiile realizate de catre oameni. Ca efectul sa fie perfect, in ultima perioada, proprietarii de pensiuni din strainatate, din zonele cu trafic turistic greu implica arhitectii in proiectarea acestul iluminat estetic, dar si eficient.
Banda LED aduce utilizatorului urmatoarele beneficii:
-efecte spectaculoase pe timp de noapte. Nici in noptile lungi de iarna oamenii nu au timp sa se plictiseasca fiind fascinati de opera de arta vizuala de mare efect.
-au termen de garantie mare, pana la 3 ani.
-consuma foarte putin, fata de alte corpuri de iluminat
-lumina este de calitate si nu agreseaza ochiul sau sistemul nervos.
 
 
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *