Și tații pot să îmbrace bebelușul. Condiția: să fie haine Disney pentru bebelusi!

Ca mamă ai o grămadă de griji, unele fondate, unele necesare, altele fabricate și mâncătoare de energie. Nici n-ar avea sens să vă scriu lista grijilor pe care le-am avut, vorbesc cu ton relaxat, la timp trecut, pentru că pe măsură ce copilul crește, grijile scad. Doar numeric. Deloc în intensitate.
Dar să știti că în perioada mămicelii am descoperit o categorie de griji cu totul aparte: grija pentru hainele bebelusului. Dar știți ce e fascinant la mame? Au un mecanism aparte: cum le apar grijile, cum apar și soluțiile. Soluția mea: haine Disney pentru bebelusi.

Dacă ai haine Disney pentru bebelusi, poți lăsa pe oricine să-ți îmbrace copilul

Îmi făcusem programare la stomatolog, plec în grabă mare, în timp ce-l anunț pe soțul din dotare, să scoată copilul la plimbare. Când plombarea era gata, dau și eu fuga la plimbare.
–        În ce ai îmbrăcat copilul?
–        Dar nu vezi? În costumașul verde, zice el.
Costumașul verde era o…pijama. Uzată.
N-am avut răbdare să ajung acasă, am dat rapid o comandă de haine Disney pentru bebelusi. Comanda a fost livrată rapid, i-am făcut soțului training despre personaje și despre cum Mickey și Winnie sunt din alt film desen animat, deci nu sunt de asortat. I-am explicat că pijamalele Cars sunt pijamale, nu costumaș. Ce credeți? De atunci, am avut încredere să-l las să îmbrace copilul și la culcare, și la sculare, cum s-ar spune. El n-a mai avut pretexte că eu știu mai bine ce e mai potrivit, eu n-am mai avut grijă că-l îmbracă nepotrivit.

Dacă ai haine Disney pentru bebelusi, n-ai de ce să-ți faci griji pentru calitate!

Altă grijă ce-am avut: hainele să îi fie din bumbac, pielii să îi fie pe plac, să nu îl irite. Cu hainele Disney pentru bebelusi, altă grijă-i rezolvată: hainele sunt din bumbac, sunt de calitate, imprimeurile rezistă la muuuuuuuulte spălări. Sunt haine originale, iar brandul Disney în sine este un nume care nu-și permite să-și strice imaginea folosind materiale de calitate îndoielnică.

Cu hainele Disney pentru bebelusi, mașina de spălat merge mai rar

Îmi amintesc că a venit în vizită o prietenă și mare i-a fost surprinderea când a văzut că dulapul lui….este plin cu haine.
–    Noi n-am pierdut atât de mulți bani pe haine. I-am luat doar câteva, oricum crește rapid, și doar bag mașina mai des.
I-am explicat ce economie fantastică am făcut eu. I-am luat multe haine pentru că sunt la un preț super accesibil, are suficiente astfel încât nu sunt presată să bag mașina la 3-4 zile. Ca să fiu foarte sinceră, uneori trecea puțin peste o săptămână până când o puneam în funcțiune.

Haine Disney pentru bebelusi la primul photo session

Știți că acum sunt la modă ședințele foto profesioniste. Nu sunt nici pro, nici contra, atâta tot că-mi place firescul, nu teatrul în viața de zi cu zi. Așadar, prima ședință foto profesionistă a copilului meu i-a făcut-o tatăl lui. Copilul purta un tricou Disney pentru bebelusi, iar eu un tricou marca Disney. Al lui era cu Mickey, al meu cu Minnie. Eram pe pervazul lat și jos al ferestrei. El era fericit că mâncase, eu eram bucuroasă (și păream lipsită de griji!). Sper să vadă peste ani ce văd și eu în poză: fericirea lui ÎMPREUNĂ. Și niște haine cam drăguțe și haioase. Căci grija lor n-a mai existat în portofoliul grijilor mele. Și asta de când am descoperit haine Disney pentru bebelusi. Mai apoi, am dat pentru haine Disney pentru copii (dar asta face subiectul unui alt articol). Oare există și haine Disney pentru băieți însurați și de mame alintați? Doar vă spuneam că grijile astea sunt pe viață…ce să-i faci?
Luați și notați: haine Disney pentru bebelusi și de griji scăpați! Cu plăcere pentru sfat!
WEBISTE: www.copilascochet.ro
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *