Aparate fitness teleshopping – primul pas…dorința!

Rate this post

Motive sunt zeci, mii, sute chiar. Cauze? Cu duiumul și ele, la fel și amânările. Încep de luni, de săptămâna viitoare, după ce îmi cumpăr echipamentul necesar sau clasica “de la întâi ale lunii”. Pe lângă toate aceste scuze mai intervin in altele: nu am timpul necesar, nu îmi permit abonament la sala, ca sa numai zic și de instructor, ca doar cineva ar trebui sa ma învețe ce sa fac cu toate aparatele alea care ma copleșesc.

Dacă ma întrebați pe mine, sinceră sa fiu, îmi este un pic rușine sa bâjbâi ca un orb pe lângă acele “fiare”- așa le numesc cunoscătorii de care ma rușinez.

Ei bine, in lupta cu kilogramele și cu centimetrii păcătoși puși in talie, trebuia sa fac ceva, pentru că este clar că nu pot dispărea de la sine, din păcate, iar vara deși a trecut, vine iar.

Aparate Fitness teleshopping – așa a început schimbarea

Nu doar ca timpul meu nu îmi permite mersul la sala, alergatul sau urcatul scărilor in parc, dar nu îmi permite nici sa merg in magazine pentru a cauta un aparat fitness care sa îmi fie de folos.

Nu sunt nici mofturoasă, nici femeie de afaceri, doar o proaspăta mamica a primului ei copil. Acum înțelegeți ca de mai mult timp dispune un doctor ce este de garda in permanenta, nu? Revenind, va povesteam ca primul meu ajutor, sa îl numim așa, a fost televizorul. Printre reclame, seriale și orice se mai difuzează am auzit un cuvânt magic – teleshopping –  și imediat următoare fraza: “Acum poți avea silueta mult visata chiar la tine acasă.” Mai sa fie…chiar așa sa fie? Ei bine, da!

Acum este acum, ce îmi trebuie mie? Tot felul de aparate fitness pentru mușchii picioarelor, pentru fesieri, talie…și iar ma gasisem copleșită de atâtea informatii.

La o simpla cautare pe google am găsit salvarea: aparate fitness teleshopping!

Aparate Fitness – teleshopping rezultate sigure pentru proaspete mamici

După accesarea site-ului in sfârșit a răsărit soarele și pe strada mea.

Dacă pe undeva mai sus spuneam ca nu sunt mofturoasă, ei bine, cred totuși ca au fost  câteva aspecte de clarificat atunci când am ales aparatul de fitness mult dorit.

A trebuit sa fie pentru mai multe zone ale corpului: picioare, fese, abdomen in primul rând. Bineinteles ca a trebuit sa nu fie voluminos, apartamentul meu cu doua camere ofta deja când se gândea sa adăpostească încă “ceva”.

De asemea sa nu fie costisitor sau greu de folosit, sa fie ușor de depozitat și normal voiam sa îl pot transporta cu ușurintă…hi hi, cine a zis ca este usor sa mulțumești o femeie?

Pe https://oferteshop.ro am găsit exact aparatul potrivit mie și așa lupta mea cu kilogramele a început.

Aparate Fitness teleshopping – de la introvertit la extravertit

Dorința mea arzătoare a fost de a arata mai bine ca niciodată si de a demonstra tuturor ca o mamica poate fi atrăgătoare chiar daca nu este o vedeta ce își permite investitii.

Zic “a fost”, fără urma de modestie ma mândresc ca am și reușit.

Am reușit, pentru ca am ales sa merg mai departe, de la frica și teama ca nu voi avea un rezultat pozitiv, ca nu ma pricep și ca nu îmi permit, am ales sa urc tot mai sus și sa nu ma dau bătută.

Pe lângă aparatul de fitness achiziționat am îndrăznit sa mai încerc și altele: costum de slăbit, centura pentru întărirea mușchilor și mai ales, ulterior am descoperit o noua pasiune, aparatele de masaj pentru relaxarea mușchilor.

Dragii mei, așa cum am spus de la început primul pas este dorința de a arată bine și de a avea un corp sănătos este cel de-al doilea. Nu va opriți, nu renuntati și cu siguranța “de la introvertit la extravertit” se va potrivi și in cazul vostru.

Toate aceste aparate pe care eu le-am gasit pe OferteShop.ro nu doar  ca m-au ajutat in lupta cu kilogramele, dar mi-au reamintit sa trăiesc mai sănătos!

Hai sa va arat ce mi-am ales eu:

Aparat fitness AbRocket vs Total Core, care m-a ajutat sa fac abdomenele mult mai corect, astfel incat cu efort mai putin si fara dureri de spate am reusit sa obtin rezultate mult mai bune. Eu l-am prins cu o reducere de 50 de lei la momentul in care am facut achizitia.

O gantera pentru femei, Shake Weight. Este o gantera speciala, care pulseaza pentru tonifierea partii superioare a corpului. Il folosesc cam 10-15 minute pe zi, chiar daca pe site scrie ca ar fi nevoie de doar 6 minute. Ce imi place la el este ca nu ocupa foarte mult spatiu si-l pot lua cu mine chiar si in vacanta. Gantera asta m-a costat 50 de lei.

Si mi-am mai luat un aparat de masaj cu electrostimulare, care m-a costat doar 25 de lei, care sa-mi relaxeze musculatura dupa antrenament. Chiar amelioreaza crampele musculare dupa o sesiune de abdomene.

Dupa cum vedeti, aceste aparate fitness teleshopping nu mi-a destabilizat bugetul, mai ales ca acum am mult mai multa grija pe ce dau banii si nu mai sunt disupsa sa fac cheltuieli inutile.

Voi ce secrete aveti pentru a arata bine si pentru a va simti excelent si plini de energie?Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: