Pentru ferastraie electrice performante, accesati magazinul VivaldiShop.ro!

VivaldiShop.ro este un magazin online ce poate fi accesat in orice moment si de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, astfel ca achizitionarea produselor disponibile in oferta sa se poate face in doar cateva minute. Bineinteles, in cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitate, reprezentantii amabili si competenti ai companiei, va stau cu placere la dispozitie.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga si diversificata de utilaje fiabile, performante, eficiente, durabile si ergonomice, printre care se numara si ferastraie electrice. Aceste utilaje sunt destinate lucrarilor usoare de sectionare si prelucrare a lemnului, lucrari de dulgherie, asigurarea lemnelor de foc pentru sobe si seminee sau taieri de crengi in livezi particulare etc.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa accesati pagina noastra de internet sau sa intrati in legatura cu specialistii nostri.

Caracteristici ale acestor ferastraie electrice

In functie de necesitatile si cerintele voastre, din cadrul magazinului nostru online puteti achizitiona ferastraie electrice cu diferite caracteristici tehnice. Acestea au o viteza mare de taiere. Transmisia este asigurata printr-un angrenaj cu pinioane metalice, foarte robust, iar ambreiajul este de tip arc blocator. Rezervorul de ulei are o fereastra prin care se poate observa nivelul uleiului de lant, foarte usor, astfel ca se poate adauga la timp ulei prin gura de umplere amplasata strategic in partea superioara. Schimbarea pinionului de antrenare a lantului si a periilor se poate face extrem de usor si rapid. Forma ergonomica, manerele de prindere captusite cu cauciuc si intinderea lantului fara scule speciale, sunt calitati ce sunt remarcate imediat de catre clientii nostri.

Chiar daca veti gasi ferastraie electrice si mai ieftine, acest model este realizat in asa fel incat isi merita fiecare banut. In cazul in care nu exagerati cu taierile si stiti sa ascutiti lantul corect, veti folosi aceste echipamente foarte multi ani, fara cheltuieli majore. Zgomotul ceva mai mare pe care il scoate se datoreaza angrenajului complet metalic, in schimb au ca avantaj o durata de viata mult mai mare fata de cele prevazute cu coroana de plastic. In gospodarie sunt ideale si pentru ca nu implica operatiunile si problemele caracteristice unui motoferastrau pe benzina.

Ce avantaje au aceste ferastraie electrice?

Alegand oricare dintre modelele de ferastraie electrice disponibile in oferta noastra, va veti bucura de echipamente puternice, extrem de maleabile, ce se pot utiliza in diverse treburi gospodaresti sau profesionale. Au o turatie mare, iar utilizatorii beneficiaza de mai multa independenta in manevrarea lor. Sunt echipamente sigure in exploatare, cu o constructie robusta si compacta, ergonomice, usor de manevrat si de intretinut.

Livrarea lor se face in ambalajul original, bineinteles, impreuna cu un manual de instructiuni care trebuie respectate cu strictete.

Comandati ferastraie electrice de la vivaldishop.ro!

Pentru a comanda ferastraie electrice la un raport avantajos calitate-pret nu trebuie decat sa accesezi pagina de internet a magazinului online vivaldishop.ro sau sa luati legatura cu specialistii companiei noastre.

Ferastraie electrice performante si fiabile ce se pot utiliza intr-o sfera larga de aplicatii, va sunt oferite la preturi avantajoase de catre societatea noastra. Va asteptam cat mai curand pentu a va convinge, asa cum au procedat si clientii nostri de pana acum – deloc putini la numar. Va  asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta!

———————

CONTACT:

WEBSITE: https://www.vivaldishop.ro

TELEFON: 0745.657.431

EMAIL: office@vivaldishop.ro

 

 Lasă un răspuns