Intrebari, intrebari.. si solutia!

Intrebari, intrebari.. si solutia!

Urma ca, intr-o luna, sa ma casatoresc cu aleasa inimii. Acest lucru se intampla prin luna Iunie, deoarece planuisem sa facem nunta pe 17 Iulie. Toate detaliile au fost puse la punct mai putin un singur lucru. Cameramanul!
Desi organizasem totul cu ceva timp inainte, la nici unul dintre noi nu ne-a dat prin cap sa rezervam un cameram pentru eveniment.
Incepusem sa intrebam toti apropiatii daca stiu pe cineva competent. Toti si-au dat cu parerea dar raspunsul a venit din partea varului meu, Vasile, care ne-a recomandat Madvideo. Vasile, cu un an inainte, participase la o nunta in Bucuresti unde unul dintre videografii de la Madvideo fusese angajat pentru a filma evenimentul.
La specificatiile lui am intrat pe site-ul Madvideo.ro iar acolo am gasit o selectie de cameramani nunti. Conform portofoliilor, era unul mai iscusit ca altul.
Am decis sa apelez la videograful Alex M., deaorece ne-a placut foarte mult portofoliul sau. Dupa ce am introdus data evenimentului si locatia, am cerut sa rezervam. Si surpriza! Site-ul a confirmat ca acesta are disponibilitate pentru a participa la nunta noastra. Am procedat conform regulamentului de pe site trimitandu-i lui Alex M. datele noastre de contact si o descriere a serviciului dorit.
A doua zi, am fost sunati si acesta ne-a confirmat ca va fi acolo cu cateva ore inainte ca evenimentul sa inceapa. A fost bucurie mare in toata familia, deoarece evenimentul nu va trece fara sa il imortalizam.
Cand a sosit ziua nuntii, videograful nostru, Alex M., a sosit la prima ora la adresa noastra. Dupa ce l-am invitat la o cafea acesta a vazut ca am emotii si mi-a zis cateva vorbe de imbarbatare.
Cand a sosit momentul ca acesta sa filmeze, pe tot parcursul evenimentului, a stat in permanenta cu camera de filmat in mana, gata sa surprinda fiecare clipa.
Cand am primit filmarea acasa, am fost foarte emotionati si surprinsi de cat de bine arata montajul!
Recoamand tuturor serviciile Madvideo!

cameramani nuntiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *