Albire dentara ieftina si profesionala intr-un oras scump

Nevoia de frumusete si a unui aspect ingrijit este mai mare in capitala unei tari. Pe strazile ei trec multi turisti straini si nu poti sa apari oricum in fata lor. Trebuie sa fii imbracata impecabil, sa ai dantura si zambetul perfect, sa mergi frumos si sa te porti decent. Locuitorii unei capitale sunt emblematici pentru tara respectiva.
La tara liberatile sunt mai mari legate de aspect. De pilda daca locuiesti intr-un sat linistit si nu ai serviciu este posibil ca toata ziua sa fii vazut doar de cei din familie si de cativa vecini. Acesta nu este o scuza pentru neglijenta, dar vreau sa va spun ca fondul de ten de exemplu nu se justifica in acest mediu. Nu poti sa te dai cu fond de ten, cand te duci sa culegi prune sau intri in porumb sa culegi fasole, dar dantura perfecta si dintii curati si albi sunt elemente obligatorii peste tot.
Sa revenim la Micul Paris! Oras scump, cu multe tentatii, frumusetea femeilor din Bucuresti este proverbiala…
Aglomeratie si preturi mari. Cosul zilnic este mai piperat decat oriunde in alta parte in Romania, poate in statiunile montane sa fie concurenta, cu toate acestea exista clinici care ofere servicii de albire dinti Bucuresti la jumatate de pret sa compenseze scumpirile din jur.
Nu poti sa asortezi haine de firma si bijuterii scumpe la dinti usor ingalbeniti sau lipsa, de aceea fa o vizita obligatorie la Megasmile.ro!
Toate problemele legate de dantura vor fi rezolvate la preturi mult mai mici decat la alte cabinete din oras, cu aceleasi aparate si materiale performante, cu acelasi profesionalism, dar cu surplus de empatie.
Personalul de aici este empatic fiindca:
-te informeaza despre toate lucrarile pe care le executa, preturile acestora si modalitatile de plata sa iti dea curaj sa incepi sa urmezi la dentist
-pentru familiile care au nevoie de stomatolog li se face reducere de pret pe membru sa vina impreuna la stomatolog
-si la procedurile strict necesare (implant, coroana dentara pe zirconiu, punti dentare, proteze), dar si la cele de infrumusetare (albire dinti, marire/modelare de buze) sunt reduceri substantiale de preturi
-se poate achita si in 12 rate lunare, fara dobanda
-se ofera garantie la toate lucrarile executate la cabinet, ceea ce inseamna ca personalul de aici este foarte responsabil fata de pacient.
Daca alte interventii genereaza disconfort (devitalizarea, tratarea cariilor), albirea de dovedeste un procedeu absolut nedureros si nu dauneaza sub nicio forma danturii. Intr-o sedinta de 2 ore pentru care achitati 599 de lei, cu ajutorul unor lampi performante UV veti pleca acasa cu dinti mult mai albi.
Iata ca intr-un oras scump prin definitie exista servicii stomatologice de calitate premium la preturi mai mult decat accesibile ca toata lumea sa isi trateze dintii si sa arate decent. Cu siguranta ca fara exagerare putem spune ca aceste reduceri de pret sunt manifestari ale patriotismului. Ca oamenii sa aiba un zambet perfect, cei de la clinica le ofera posibilitatea accesului financiar la toate serviciile lor.
In prezent dintii mai albi, dinti ca ai actorilor de succes si ca ai miliardarilor lumii; este un vis implinit si pentru omul de rand.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *