concediu de vara
01Aug

10 lucruri care ne-au marcat concediul de vara

Reading Time: 2 minutes

Niciodata nu m-am bucurat ca se termina ceva, niciodata pana acum, cand sunt de-a dreptul entuziasmata ca se termina luna iulie. Daca e sa va povestec cum ne-am petrecut concediul de vara si care ar fi cele 10 lucruri care au marcat-o, v-as povesti despre 8 dintre ele care s-au petrecut in iulie.
Concediul de vara a fost unul aproape ratat si hiperaglomerat.
Inceput cu un entuziasm iesit din comun, pentru ca urma sa nu-l petrecem singuri, acest concediu de vara a fost aproape un esec cat pentru o lectie de viata.

  1. Ne-am instalat la Saturn intr-o proprietate frumoasa, curata, bine utilata, intr-un bloc destinat in special turistilor unde nu ne-a deranjat nicioadata proprietarul. Insa, imobilul era departe de plaja cu toata reclama de pe net. Una se scrie, alta se parcurge, deci nu masurati distantele decat la fata locului dupa posibilitati, cu piciorul sau masina. Desi daca aveti masina e mai usor decat sa va intindeti la pas pana in buza marii.
  2. Ideea de concediu de vara in grup e buna , dar trebuie sa fie si grupul omogen. Daca unii se culca cand altii se trezesc, mananca altceva decat poftesti tu sau nu au niciun chef de plimbare ori sa vada marea cand ploua, atunci inseamna ca va petreceti concediul de vara aproape singuri. La fel am petrecut si noi.
  3. Cand mergi in concediu nu trebuie sa mai stai in bucatarie. Sa mergi la plaja mirosind a ceapa calita e ca si cand ai manca caviar cu mamaliga. Anul viitor ne cautam o locatie pe plaja cu cel putin o masa inclusa. Oricat de mult ar costa.
  4. Vremea e buna,doar ca schimbarile de clima sunt un factor de care e musai sa tii seama, altfel te pomenesti inconjurat de nori tocmai cand ti-ai bagat picioarele in mare si pana sa iti strangi sarsanalele trazneste deasupra ta. Drumurile se trasnsforma in mici paraie si ajungi la adapost ud fleasca. Noi asa am patit.
  5. Soarele de amiaza nu e bun, indiferent cat de mult ti-ar lipsi plaja, nu te lasa pacalit de raze blande si de adieri. Aduc arsuri chiar daca te-ai dat cu o cantitate mare de crema. Noi ne-am ars pana in suflet.
  6. Perpeliti si indurerati noaptea devine un cosmar. Asa am ratat si cateva dintre ocaziile de-a ne balaci. In plus, arsura nu trece doar cu iaurt.
  7. Mancarea e scumpa. Indiferent unde mergi o portie de mancare costa, motivul este foarte simplu, fiind vorba de afaceri sezoniere se urmareste optinerea unui profit mare.
  8. Plimbarea doar intr-o singura statiune devine o rutina si pentru combaterea plictiselii recomandam vizitarea imprejurimilor.
  9. Trotruarele inguste si aproape impracticabile pot sa zdreleasca degete. Ale mele s-au julit instantaneu.
  10. Orice plan de acasa care nu se potriveste cu cel de pe plaja presupune un altul de rezerva, dupa caz, de urgenta.

In linii mari asa suna impresiile de vacanta, cu poze si ispravi de rege mic revin in scurta vreme.

Vă invit să va abonați la postări și pe noua pagina de Facebook pentru a ne atrena la discuții zilnice.

concediul de vara

Sursa foto unsplash.com

Please follow and like us:
Pin Share

1 thought on “10 lucruri care ne-au marcat concediul de vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *