De ce trebuie să ții cont atunci când cumperi un ghiozdan de școală pentru copii

Este greu să te gândești la rechizite și la ghiozdane de școală în timp ce te bucuri încă de zilele libere în jurul piscinei. Dar noul an școlar se apropie cu viteză, și un lucru de care orice elev silitor are nevoie este un rucsac bun.

Indiferent dacă cel mic se află în căutarea unui rucsac cu un personaj preferat de desene animate, (precum un ghiozdan cu Soy Luna), sau într-o culoare anume, este important să-l ajuți să-l aleagă pe cel care are dimensiunea și forma potrivită corpului său și că are dotările necesare pentru a-l ajuta să-și transporte lucrurile în fiecare zi.

În funcție de programul de activitate al copilului, ghiozdanul s-ar putea să fie purtat de colo colo timp de câteva ore bune în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Și ar putea să care în el echipament sportiv, gustări și, eventual, un laptop, în plus față de caiete, creioane și hârtie.

Tocmai în acest sens, am pregătit câteva sfaturi care să te ajute!

Forma ghiozdanului

Dimensiunile celor mai multe rucsacuri sunt încă determinate de tiparul cu 3 buzunare în interior. Dar, pe măsură ce elevii transportă și dispozitive pe lângă manuale, ghiozdanele s-au schimbat și au devenit mai compacte. Așadar, posibilitatea de a alege o formă plăcută a crescut considerabil!

Spațiu pentru tehnologie:

Cele mai multe ghiozdane vin cu compartimente special concepute pentru telefoane sau alte dispozitive electronice. Unele rucsacuri au orificii prin care poți introduce un cablu pentru căști, de la urechile copilului la telefonul sau la MP3 playerul din buzunarul dedicat din interiorul ghiozdanului.

Nu-l supraîncărca:

Un rucsac nu trebuie să cântărească mai mult de 10% din greutatea corporală a copilului tău. Pune ghiozdanul pe cântar pentru a-i verifica greutatea. Dacă descoperi că acesta depășește în mod constant regula de 10%, ai în vedere posibilitatea achiziționării unui ghiozdan pe roți. Dacă cel mic ia o sticlă de apă la școală, optează fie pentru umplerea acesteia la școală, fie pentru o apă plată cumpărată de la magazinul școlii, pentru a reduce greutatea totală a încărcăturii.

Cumpără inteligent:

Ca în orice situație, există mici subtilități care, deși nu par importante la prima vedere, oferă acel plus pe care de multe ori îl cauți sau regreți că nu l-ai știut atunci când ai făcut o achiziție. La fel e și în cazul ghiozdanelor.

Un sfat important este cel privitor la mărimea ghiozdanului. O mărime nu se potrivește tuturor. Nu cumpăra un rucsac mai mare, cu gândul că cel mic îl va avea și când va crește mai mare. Este important să alegi o dimensiune potrivită pentru proporțiile actuale ale copilului tău. Rucsacul ar trebui să stea chiar sub umărul său și să se ajungă până la talie. Reglează curelele de umăr astfel încât să se potrivească perfect. Verifică ghiozdanul copilului tău în fiecare vară pentru a te asigura că încă se potrivește.

Un alt sfat este să consulți oferta MyKitty de produse pentru copii. MyKitty este un magazin online care oferă o gamă largă de produse pentru copii, începând de la hăinuțe până la biciclete și alte accesorii. Poți găsi aici și ghiozdane cu Soy Luna sau cu Spider Man și rucsacuri pe roți, pentru a-l pregăti pe cel mic de școală cum se cuvine.1 thought on “De ce trebuie să ții cont atunci când cumperi un ghiozdan de școală pentru copii”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: