Din pacate, romanii nu sunt nemuritori

Se spune ca sangele apa nu se face si asta simt de cate ori imi tresare inima la auzul unei vesti triste venite de peste hotare.

Un atentat la Londra soldat cu morti? Ma linistesc numai cand la stiri se anunta ca acolo nu erau si romani, desi nu am nicio ruda in Anglia.

S-a prabusit un avion in Australia? Imi bate inima cu putere in piept de teama sa nu fi fost si conationali la bord. Da, imi pare rau pentru toti oamenii aceia care au murit, dar pentru romani vars lacrimi si simt o durere sfasietoare in inima.

Rudele mele lucreaza in Italia, iar cand a avut loc cutremurul devastator numai noi, cei de-acasa stim, cate telefoane am dat si cum nu s-a lipit somnul de noi cateva nopti bune, pana am aflat ca sunt teferi.

Am vrea noi ca romanii sa fie nemuritori, dar nu se poate.

Tocmai de aceea este bine ca toti cei care au rude apropiate care lucreaza in spatiul UE sa fie pregatiti pentru orice eventualitate si sa stie tot despre repatriere decedati in conditiile in care exista firme cu experienta, specializate in aducerea acasa a romanilor decedati in strainatate, apartinatorii nu au nicio scuza sa ii lase sa fie ingropati in pamant strain.

Iata de exemplu ce trebuie sa stie si sa faca familia care are nevoie de servicii repatriere decedati Italia:

-aducerea in tara a decedatului se poate face fara prezenta in tara unde a avut loc decesul a unui membru al familiei. Acest aspect aduce o usurare fara precedent, fiindca stiu copii care nu pot uita nici acum cum si-au vazut parintii morti in frigidere sau cat de greu le-a fost anumitor persoane sa isi identifice fratii si surorile la morga. E linistitor ca nu mai sunteti obligati sa va confruntati cu asta!

-dosarul de repatriere este completat de specialistii firmei care au colaboratori externi si personal vorbitor de limbi straine

-apartinatorii au indatorirea sa se pregateasca sufleteste pentru ceremonie. Firma pregateste complet trupul neinsufletit, il asaza in sicriele conforme normelor europene, dupa ce decedatul a fost spalat cu grija, imbalsamat si imbracat elegant.

-familia este tinuta permanent la curent cu traseul funerar, iar masinile utilate corespunzator vor asigura transportul in conditii maxime de securitate si de igiena.Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: