Ai nevoie de o nouă ușă exterioară? La Rom Decor poți găsi tot ce îți trebuie

Dacă te-ai gândit de curând să îți schimbi ușa de la intrare, ar trebui să acorzi o atenție deosebită procesului de documentare pentru a te asigura că vei alege corect. Iată câteva sfaturi pe care ai putea să le iei în considerare atunci când vrei să îți schimbi ușile de exterior:

 1. Optează pentru un model potrivit!

Specialiștii recomandă alegerea unui model care să se potrivească cu arhitectura clădirii (în special dacă stai la casă). Dacă stai la bloc, ușa de intrare în apartament se poate potrivi, în general cu orice stil. Pune-ți în valoare imaginația și creativitatea și optează pentru o ușă de exterior care să fie pe gustul tău.

 1. Alege un preț avantajos!

Bugetul este un criteriu extrem de important în cadrul deciziei de cumpărare. Tocmai de aceea, ar fi indicat să consulți ofertele de specialitate pentru a face o alegere cât mai bună, astfel încât, să te încadrezi în costurile pe care ți le-ai propus. Însă, nu se recomandă să alegi ușile de exterior doar în funcție de preț, ci ar trebui să ții cont, bineînțeles și de factorul – calitate.

 1. Alege un material de calitate!

Având în vedere rolul important pe care îl îndeplinește o ușă – ne oferă un sentiment de siguranță în intimitatea casei noastre, ar fi indicat să alegi un material de calitate, care să reziste în timp. Până la urmă, nimeni nu își dorește să primească vizite din partea hoților. Așadar, știm că, în primul rând, ușa îndeplinește un rol funcțional, iar mai apoi unul estetic.

 1. Apelează la specialiști!

Dacă nu știi exact ce să alegi inspiră-te din revistele de specialitate sau întreabă experții. Cu siguranță, vei găsi o ușă de exterior funcțională și cu un design atractiv. Ușa reprezintă portalul către universul casei tale, de aceea, ar trebui să exprime un pic din personalitatea proprietarului.
În funcție de destinația finală a spațiului (reședință, restaurant bancă etc) precum și în funcție de gradul de expunere în ceea ce privește riscul de efracție, există anumite atribute esențiale. Iată ce este important de urmărit:

 • Nivelul de izolare termică necesar
 • Nivelul de protecție anti-efracție necesar
 • Nivelul de izolare acustică necesar
 • Protecție împotriva rănirii în caz de spargere
 • Nivelul de reflexie exterioară (intimitate la interior)
 • Nivelul de transmisie pentru lumină naturală către interior
 • Nivelul de rezistență la vânt.

Rom Decor aduce inovație și calitate
Înființată în anul 2003, compania oferă o gamă variată de soluții tehnice și estetice pentru orice dimensiune și încăpere. Toate produsele oferite de Rom Decor beneficiază de montaje profesionale, executate de echipe specializate pentru fiecare tip de execuție.
De asemenea, din portofoliul de servicii pe care compania le pune la dispoziție clienților fac parte lucrările de feronerie, folosite în cele mai moderne abordări. Rom Decor oferă sisteme de glisare de înaltă calitate și de rezistență ridicată, sisteme de tâmplărie PVC Salamander, rulouri exterioare, uși de interior. În plus, garanția este un alt indicator al calității produselor (10 ani garanție la cabinele de duș și 5 ani garanție la uși).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *