BrandGSM pregateste terenul pentru iPhone XR

BrandGSM pregateste terenul pentru iPhone XR

Cu siguranta toti cei pasionati de gadget-uri si tehnologie au azuit marele anunt despre iPhone XR. Pe data de 12 septembrie acesta va fi disponibil mai intai publicului din SUA, in California. Desi produsul inca nu a atins pamantul romanesc, nu este exlus ca magazinele sa nu pregateasca ceva pentru fanii produselor Apple.
BrandGSM, fiind unul dintre magazinele care se pregatesc pentru aceasta dezvaluire, au pus la dispozitia clientilor huse iPhone XR si carcase iPhone XR pentru cei care doresc ca inaugurarea sa ii gaseasca pregatiti.
Este un lucru foarte bun ca magazinele romanesti se pregatesc din timp, deoarece mai mult ca sigur stocul acestor telefoane se va epuiza inca din prima saptamana.
Fiind renumite pentru durabilitatea, performantele dar si pentru aspectul palcut, telefonul iPhone a capatat adepti in intreaga lume.
Nu este de mirare ca anul trecut, pentru inaugurarea iPhone-ului 8, unii au dormit chiar in fata magazinului pentru a prinde ocazia de cumparare.
Insa, BrandGSM detine accesorii pentru iPhone XR care sa ajunga la toti clientii sai. Persoanal, mie mi-a atras atentia husa iPhone XR Devia Silicon Naked Crystal Clear. Aceasta husa este de numai 0.5 mm grosime, fiind ideala pentru cei care prefera sa poarte telefonul in buzunar. Husa, fiind transparenta, nu va compromite adevaratul aspect al noului iPhone XR.
Este fabricata dintr-un silicon rezistent, ultra subtire si flexibil. Desi materialul poate parea fragil este extrem de rezistent, deoarece poate proteja telefonul de lovituri si zgarieturi. Suprafata de silicon moale este placuta la atingere si impiedica ca urmele de amprenta sau grasime sa deterioreze aspectul exterior al iPhone-ului.
Montarea acestei huse se face foarte usor, iar pentru a indeparta husa, utilizatorul nu trebuie decat sa indoaie unul dintre colturile flexibile pentru a extrage gadget-ul.
Am preferat aceasta husa, deoarece atunci vand voi achizitiona telefonul iPhone XR, voi dori sa il admir asa cum este dar si sa il protejez impotriva urmelor si loviturilor.
Sunt foarte multumit de calitatea acestei huse, deaorece nu a fost deloc costisitoare iar transportul a fost foarte rapid.
Husa de protectie pentru telefoane este un accesoriu fundamental, deoarece poate ajuta la mentinerea gadget-uli pentru un timp mai indelungat. Pe langa rolul de a prelungi “viata” acestuia, in fucntie de modelul husei, va oferi si un design foarte original.
Recomand site-ul magaiznului online BrandGSM.ro, deoarece detine o gama foarte mare de accesorii pentru diverse brand-uri de telefoane.
Pasionatii de iPhone pot gasi pe site-ul lor huse de protectie, carcase, folii pentru display, cabluri si incarcatoare pentru toate seriile de telefoane produse de catre Apple.
Recomand produsele pentru pasionatii de gadget-uri si hi-tech!

iphone xrLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *