Noțiunea de timp în masajul erotic

Pentru momentele deosebite de relaxare și de evadare din rutina zilnică, masajele erotice sunt întotdeauna binevenite nu există neapărat un moment special pentru experiențe speciale, de multe ori ele pur și simplu au loc. Dar, în același timp, ele pot fi și planificate dinainte. Și dacă este să planificăm din timp un moment special de relaxare, de încântare și de plăcere, cu cât se apropie timpul lui, cu atât îl așteptăm cu mai mult entuziasm și emoție.
Momente speciale pentru ocazii speciale
Masajul erotic oferit la salonul Tao Massage din Bucuresti, aflat pe Calea Victoriei 85, poate fi considerat o astfel de ocazie specială în care plăcerea, relaxarea și starea de bine preiau controlul. Pentru a ne bucura de un timp deosebit, orice moment ales este foarte bun, ar putea spune unii, dar știm că pentru ocazii speciale uneori se cer momente speciale. Deci considerăm masajul erotic ceva special care poate avea loc într-o ambianță specială într-un moment bine ales. Acel moment va deveni el însuși un moment special. Prima oară când cineva alege un masaj erotic poate să o facă din curiozitate, din simpla dorință de a încerca ceva nou sau doar pentru a se bucura de momente de relaxare. Mulți vin la masaje erotice fără a ști exact la ce să se aștepte, deci ei nu îi acordă acelui timp prea multă importanță. Dar după masaj, dacă experiența este foarte împlinitoare și dacă cel care l-a primit vrea să o repete, pentru acesta timpul respectiv devine unul special, exact ca si experiența în sine. Este un timp în care știi de la început că te așteaptă multă plăcere, bucurie și relaxare.
Deci se poate afla repede că acest tip de masaj aduce cu sine momente de încântare, fericire și stare de bine. Fie că este planificat din timp sau nu, o sesiune de astfel de masaj va umple acel timp cu stări împlinitoare și frumoase.
Desfășurarea în timp a masajului erotic
Când vorbim despre o experiență foarte frumoasă, ne gândim și la durata ei. Pentru o sesiune de masaj erotic in Bucuresti, durata uzuală este de o oră și jumătate. Fiind mai complex decât un simplu masaj de relaxare, apare necesitatea de a avea suficient timp pentru a se bucura de el. Deci doar o oră nu este suficient pentru a simți tot ceea ce este oferit acolo, pentru a avea o experiență completă plină de senzualitate și plăcere. Putem spune că o oră și jumătate este timpul minim pentru un astfel de masaj. Desigur că acest timp poate fi prelungit iar cererea ulterioară pentru o extra sesiune este o aprobare tăcută al calităților masajului primit.
Vorbind despre timp și durată, aungem să vorbim și despre împărțirea perioadelor din sesiunea de masaj. Oaspetele primește acest mesaj întâi fiind întins pe spate și abia apoi este masat pe partea anterioară a corpului, pe piept și pe abdomen. Prima parte este bine să se extindă doar până la 30-40 de minute și să nu fie prea mult timp prelungită, restul timpului fiind dedicat celei de-a doua părți. O organizare înțeleaptă a timpului pe durata întregii sesiuni este o garanție pentru succes. Desfășurarea în timp a diverselor faze are un rol important și este un aspect căruia îi acordăm multă atenție.
masajele erotice1 thought on “Noțiunea de timp în masajul erotic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *