Ce asteptari am atunci cand ma cazez la un hotel

In momentul de fata din ce in ce mai multa lume se cazeaza la hotel atunci cand pleaca intr-o vacanta sau cand este plecata in interes de serviciu. Avantajele oferite de catre cazarea la un hotel reprezinta principalul motiv pentru care hotelul este preferat atunci cand este necesar un loc de cazare. La fel ca multi altii si eu prefer sa ma cazez la un hotel atunci cand am nevoie de un loc de cazare cu toate ca as putea sa apelez si la serviciile oferite de catre pensiuni sau alte locatii de cazare. Avantajele oferite de catre cazarea la un hotel ma fac si pe mine sa aleg aceasta varaianta ori de cate ori am nevoie de un loc de cazare. Chiar daca nu sunt o persoana pretentioasa inainte de a alege hotelul in care o sa ma cazez fac o mica cercetare cu privire la oferta disponibila pe piata. Criteriile de care eu tin cont atunci cand aleg hotelul in care ma cazez sunt urmatoarele:
-Nivelul de curatenie oferit de unitatea de cazare este fara nici o urma de indoiala cel mai important criteriu de care eu tin cont atunci cand aleg hotelul in care ma cazez. Pentru a afla cat mai multe detalii despre acest aspect ma uit la recenziile postate in mediul online si de asemenea cer informatii cu privire la acest lucru atunci cand sun la receptia hotelului.
-Cat de aproape este de locurile in care eu am treaba este un alt criteriu de care eu tin cont atunci cand aleg hotelul in care ma cazez.
-Un alt lucru foarte important de care eu tin cont este calitatea produselor oferite pe perioada sederii mele la hotel, si aici ma refer in special la cosmetice hoteliere. Pentru ca pe perioada sederii mele la hotel vreau sa ma simt rasfatat, calitatea cosmeticelor oferite trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Ce inseamna acest lucru? Ca samponul si sapunul oferit de catre hotel trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa fie produse de brand-uri celebre la nivel international. Care sunt brand-urile care produc cosmeticele oferite de catre hotel este una dintre intrebarile pe care le adresez inainte de a decide daca ma cazez sau nu la respectivul hotel.
-Nu in ultimul rand pretul pe care trebuie sa il platesc pentru a ma caza la hotel este un alt criteriu de care tin cont atunci cand caut cazare la hotel. Cu toate ca oricine isi doreste sa plateasca cat mai putin pentru un anumit serviciu acest lucru nu inseamna ca aleg hotelul cel mai ieftin de pe piata. In cazul in care iti doresti ca respectivul hotel sa iti ofere anumite facilitati este absolut normal ca si pretul cerut de acesta sa fie pe masura.
In concluzie atunci cand ma cazez la un hotel ma astept ca personalul respectivului hotel dar si serviciile si produsele oferite de catre acesta sa ma rasfete cat mai mult, acesta fiind principala asteptare pe care o am de la un hotel.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *