Jaluzele exterioare – un plus pentru caminul tau!

In cazul in care nici macar nu v-ati gandit ca instalarea unor jaluzele exterioare la ferestrele din diferite spatii, inclusiv ale caminului vostru, poate atrage dupa sine o multime de beneficii, aflati avantajele de la specialisti in domeniu, precum si de la persoanele care au optat deja pentru aceste produse.
Compania Soral Technik vine in intampinarea voastra cu o gama larga si diversificata de solutii personalizate si eficiente de fiecare data cand vine vorba  de jaluzele exterioare.

Avantajele acestor jaluzele exterioare

Dupa cum spuneam, instalarea unor jaluzele exterioare va va aduce o multime de beneficii pe care nu aveti cum sa le treceti cu vederea. Asadar, aceste produse de calitate pe care le puteti comanda de la Soral Technik, la preturi corecte si avantajoase, au o serie de avantaje importante: imbunatatesc aspectul oricarei locuinte datorita plusului estetic, asigura protectie solara sporita, impiedicand razele soarelui sa patrunda in spatiile interioare, protejand piesele de moblier impotriva decolorarii, datorita posibilitatii de reglare a lamelelor din aluminiu, gradul de luminozitate din incapere poate fi controlat, se preteaza oricarui tip de imobil (locuinte, cladiri de birouri, hale industriale, etc.), diminueaza pierderea de energie termica prin simplul fapt ca protejeaza geamul de contactul direct cu zapada si temperaturile foarte scazute, se integreaza perfect in arhitectura oricarei cladiri, sunt usor de intretinut si de manevrat etc.
Suntem siguri ca veti fi incantati de beneficiile pe care aceste produse vi le vor aduce!

Tipuri de jaluzele exterioare

Compania Soral Technik are o experienta vasta in domeniu, fabricand jaluzele exterioare inca din anul 1995. Astfel, puteti avea certitudinea ca alaturi de noi veti beneficia de solutii de calitate, personalizate in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi. Tot ce trebuie sa faceti pentru ca asteptarile voastre in materie de jaluzele exterioare, sa fie atinse, este sa ne contactati cat mai curand.
Va punem la diapozitie 4 tipuri de jaluzele exterioare: jaluzele suprapuse, jaluzele aplicate, jaluzele, atipice pentru ferestre si jaluzele atipice pentru wintergarden.
Atat jaluzelele exterioare suprapuse, cat si cele aplicate, au  trei modalitati de actionare: panglica, manivela si electric. Primele dintre ele se monteaza in acelasi timp cu ferestrele, iar cele aplicate, ulterior ferestrelor.
In ceea ce priveste jaluzelele exterioare atipice pentru ferestre si wintergarden, suntem capabili sa oferim solutii de umbrire pentru orice forma geometrica, cu  ajutorul producatorului geman  SCHANZ ROLLADENSYSTEM cu care avem o colaborare de succes, bazata pe profesionalism si comunicare.

Caracteristici jaluzele exterioare

Izolarea termica si fonica a jaluzelelor exterioare se poate realiza  cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica, a sinelor de ghidare din PVC extrudat cu perii si a casetei suprapuse din PVC cu izolatie din polistiren si capac de vizitare etans etc.
Culorile disponibile pentru caseta si ghidaje sunt variate, la fel ca si culorile pentru lamele.
Avand in vedere temperaturile crescute din timpul verii, nu recomandam culori inchise pentru lamele si casete.
De asemenea, in cazul in care doriti sa aveti asigurata si protectia impotriva tantarilor, puteti opta pentru plasa inclusa in aceeasi caseta.
Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre jaluzele exterioare sau despre alte aspecte de interes ce vizeaza compania Soral Technik si produsele pe care le oferim, nu mai stati pe ganduri si intrati imediat in legatura cu specialistii amabili si competenti ai echipei.
Va asiguram ca optand pentru produsele si serviciile noastre, veti face cea mai buna alegere!
In showroom-ul din Pipera va asteapta in 150 mp o gama variata de produse si solutii eficiente pentru proiectele dumneavoastra!
——————————-
DATE DE CONTACT
Website: https://www.soraltechnik.ro
Telefon: 0722 243 067
Showroom: Bulevardul Pipera 59, Voluntari, Ilfov
 
 
 
 
 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *