Si animalutele au nevoie de ingrijire

Si animalutele au nevoie de ingrijire

De cand sunt copil, am iubit animalele. Tin minte ca, de cate ori pisicuta, pe care o aveam la casa bunicilor, facea pui, nu ma mai dezlipeam de ei. Daca unul era bolnav, incercam cu toate puterile si priceperea mea de copil sa il fac bine. Desigur, nu imi iesea intotdeauna. Asta m-a determinat ca, in momentul in care am dat la facultate, sa imi aleg Medicina Veterinara. A fost, poate, cea mai buna decizie din viata mea. Cand ingrijeam animalele bolnave, ma simteam cel mai implinit om. Cand te uiti in ochii unui catel sau al unei pisicute simti ca te topesti si, o simpla mangaiere, iti aduce recunostinta lor neconditionata.

Acum sunt medic veterinar, cu acte in regula, si am decis sa deschid un cabinet in orasul in care locuiesc. Voiam sa fie ceva inedit, cu echipamente medicale de ultima generatie. Asa am ajuns sa colaborez cu echipa companiei Sam Medical. Aceasta firma ofera solutii “la cheie” tuturor celor care activeaza in domeniul medical. Indiferent daca este vorba despre un cabinet medical veterinar sau o unitate de medicina generala pentru oameni ori cabinet stomatologic, expertii de la Sam Medical vor avea, intotdeauna, o solutie pentru dumneavoastra. In plus, prin ei, puteti, oricand, achizitiona aparatura medicala, in pas cu utlimele tendinte din acest domeniu. Aveti consiliere 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. In plus, va pot pune in legatura sau chiar negocia pentru dumneavoastra contracte cu furnizori de echipamente medicale, din tara si din strainatate. Este extrem de avantajos pentru ca dumneavoastra le spuneti ce proiect aveti si ei va ajuta sa il duceti la capat, cu succes.

Asa am reusit eu sa imi echipez cabinetul veterinar. Acum pot sa spun, cu mandrire, ca am cel mai modern cabinet din oras si sunt extrem de fericit ca pot sa ajut, asa cum trebuie, animalutele care sunt aduse la mine.

cabinetul veterinarLasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: