Inchidere securizata cu capacele potrivite

Depozitare si transportul de produse reprezinta parti importante ale oricarei companii, unele produse fiind fragile sau sensibile, necesitand astfel conditii mai speciale decat altele. De la un tip de produse la altul, depozitare de face in diverse locatii si conditii, in mare parte fiind utilizate si cutii, navete sau containere, cele de plastic fiind perfecte pentru orice tip de produse.
Lazile de plastic sunt perfecte pentru a fi utilizate in sectorul alimentar, cel agricol sau in companiile in care sunt realizate produse de dimensiuni mici ce pot fi depozitate in acestea, vorbind aici de lazi de maxim 1000×1000 mm si mai mici, care pot fi ridicare de catre o persoana si manevrate cu usurinta. Paine si produsele de patiserie, fructele, legumele si alte plante sau produse de origine animale pot fi puse in astfel de lazi si sunt perfecte atat pentru uz industrial cat si pentru uz casnic.
Tot in aceste cazuri pot fi utilizate si containere de mici sau de medii dimensiuni, pentru a depozita mai multe produse. In ambele cazuri, fie ca alegem sa utilizam lazi sau containete de plastic avem avantajul ca le putem inchide cu ajutorul unui capac, pentru a pastra astfel cele depozitate inauntru in mai multa siguranta si in cazul alimentelor, proaspete pentru mai mult timp.
Cele mai bune sunt lazile ale caror capace au inchidere asemanatoare caserolelor de mancare, care sa acopere partea exterioara de sus a cutiei sau care sa acopere interiorul lazii, capacul fiind aplicat prin apasare iar inchiderea sigura este garantata. Aceste capace din plastic sunt in general realizate o data cu cutia specifica, unele dintre ele fiind atasate si prin alte sisteme de prindere insa pot fi produse si separat ca accesorii de rezerva in caz ca un capac mai este bun sau este afectat. Totodata, anumite capace pot fi utilizate la mai multe modele de lazi ceea ce ne poate face alegerea mai simpla. Avem posibilitatea sa asortam astfel anumite tipri de lazi cu anumite capace, asta daca vrem si un aspect pe placul nostru.
Ca si lazile si containerele, si capacele trebuie sa fie la fel de bune si de rezistente iar alegand produsele de la Schoeller Allibert putem fi siguri de asta, avand la dispozitie produse care sa intalneasca cele mai inalte standarde de calitate. In cazul containerelor capacele pot veni in mai multe tipuri, de la capace dintr-o bucata pana la capace din doua bucati, care pot fi fixate cu balamale sau alte sisteme de container. Anumite containere mai au si alte sisteme de deschidere, in special cele pliabile, foarte utile si in supermarket-uri sau centre comerciale, ceea ce inseamna ca poate fi atasat un capac iar containerul poate fi deschis pe la cel sistem de deschidere.
De la un client la altul difera si cerintele pentru un anumit produs si se poate intampla ca uneori cele standard sa nu fie potrivite, fiind nevoie de alte designuri, o problema care insa pentru cei de la Schoeller Allibert nu este deloc grava, fiind capabili sa indeplinesca orice cerinte ale clientilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *