Webdesign Bucuresti cu YoSEO

Ce inseamna webdesign? Prin webdesign Bucuresti se intelege realizarea unui site web, din momentul conceperii structurii si a interfetei grafice, pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul site-ului. Cel ce se ocupa de webdesign- web designerul- nu construieste strict partea vizuala, ci si partea tehnica a unui site web. Orice website este alcatuit din doua parti, prima fiind partea cu care interactioneaza utilizatorul, (potentialii clienti care acceseaza acel site) acesta vede doar anumite elemente de grafica, a doua parte este codul, html, java, css, toate limbajele care construiesc pagina si dicteaza elementelor unde sunt pozitionate si cum trebuie sa se comporte in anumite situatii.
De ce webdesign? In era internetului si a vitezei, este o investitie sa iti indrepti resursele catre un site web, iar construirea si optimizarea acestuia nu este un proces atat de consumator de timp sau bani precum ti-ai putea imagina. Pentru cele mai multe companii, proiectam si lansam noul site in doar doua saptamani. Design-ul ales pentru site si logo-ul dumneavoastra este prima impresie pe care o faceti clientului, deoarece impactul vizual este cel mai puternic. De aceea exista si expresia: “Nu se alege o carte dupa coperta!”. Yoseo, firma noastra de webdesign, considera coperta extrem de importanta, cel putin in domeniul promovarii si al site-urilor web. Atat bannere-le cat si logo-urile sau design-ul site-ului fac parte din imaginea dumneavoastra, iar noi, in cadrul firmei noastre de webdesign, dezvoltam brandul cu pasiune si profesionalism.
Ne ocupam de asemenea de webdesign si pentru magazine online. Doresti ca magazinul tau online sa aiba o interfata prietenoasa, sa fie gasit cu usurinta de catre potentialii clienti si sa aiba un design si o functionalitate buna pentru a incuraja vizitatorii sa cumpere produsele tale? Atunci serviciile noastre de webdesign pentru magazine online ti se vor potrivi cu siguranta! Alte motive pentru a apela la serviciile noastre pentru magazinul tau online sunt: un design profesional care va creste potentialul pentru vanzare, o navigare usoara, deoarece un vizitator care nu gaseste cu usurinta ce are nevoie, se transforma intr-un client pierdut, un cos de cumparaturi rapid si usor de folosit, calcularea taxelor si costurilor de livrare pentru clienti si serviciul de plata online care iti ofera posibilitatea de a lucra cu PayPal, Escrow sau mandat postal, garantandu-ti siguranta platilor online.
De asemenea, compania noastra de webdesign se ocupa si de crearea etichetelor produselor, acestea fiind imaginea ce reprezinta produsul si care garanteaza o crestere in vanzari; de creatie 3D, acesta reprezinta alcatuirea unei imagini de ansamblu intr-un mediu virtual, astfel produsul este construit pe trei dimensiuni: inaltime, latime, adancime. Ne ocupam si de bannere, deoarece  banner-ul dumneavoastra publicitar este adesea primul lucru ce va va reprezinta afacerea si website-ul, prin urmare, design-ul banner-ului dumneavoastra ar trebui creat de catre un designer profesionist și experimentat, el trebuie sa fie atractiv si sa contina informatii care starnesc interesul, iar noi va punem la dispozitie o echipa bine pregatita si cu o experienta mare in acest domeniu. Un banner trebuie sa fie atractiv si intuitiv, pentru o cat mai buna promovare acesta trebuie sa aiba un impact vizual cat mai puternic si cat mai placut pentru a face potentialii clienti sa fie atrasi de serviciile promovate.
Oferim si servicii de administare sociala, deoarece cu totii stim ca majoritatea utilizeaza in zilele noastre cel putin o retea de socializare, de aceea recomandam sa aveti pe cineva care se ocupa de monitorizarea tradingului si crearea in permanenta a contentului de calitate superioara astfel incat contul aferent afacerii dumneavoastra sa aiba un numar in permanenta crestere de accesari; si nu in ultimul rand de aplicatii pentru cele doua sisteme de operare: Android si Ios.
Android este un sistem de operare creat de Google care utilizeaza aplicatii pentru a extinde functionabilitatea device-ului dumneavoastra . In anul 2017 a avut peste un milliard de utilizatori fiind cel mai cautat sistem de operare la nivel global.
IOS este un sistem de operare pentru device-urile mobile creat de catre Apple exclusive pentru hardware-ul sau, acesta a vandut aproape 130 de milioane de telefoane iPhone in perioada iunie-august 2018.
Ce servicii va mai ofera firma noastra de webdesign: Servicii standard- acest tip de servicii este unul general, avand in componenta recuperarea de date, devirusarea device-urilor, instalarea aplicatiilor si software, backup date. Problemele tale generale vor fi rezolvate de o echipa de profesionisti, bine pregatiti si cu numeroase acreditari in diverse ramuri ale domeniului IT, Servicii software- sistemul informatic este alcatuit majoritar din calculatoare, ce necesita constant mentenanta si optimizare. Echipa noastra de profesionisti va asigura cele mai bune servicii, seriozitate si corectitudine, Serviciile hardware- acestea sunt complementare celor software, viteza de gandire a unui device nu tine exclusiv de buna lui optimizare ci si de asigurarea unei bune mentenante. Acest tip de serviciu se ocupa de mentenanta componentelor care alcatuiesc device-ul dumneavoastra, Retelistica- o retea este reprezentata de o serie de dispozitive interconectate care schimba informatii intre ele. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru toate serviciile ce tin de domeniul retelisticii.
Poate doriti sa va optimizati site-ul web, sa ii conferiti un design modern, sau doriti sa va modernizati magazinul online pentru a fi mai cautat de catre cumparatori si mai usor de folosit, sau poate aveti nevoie de servicii software si hardware. Pentru toate acestea si multe altele, compania noastra de webdesign, Yoseo, va asteapta sa ii calcati pragul. Va garantam seriozitate, profesionalism si pasiune in tot ceea ce facem!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *