Implanturi de calitate, rezistenta pentru o viata

Azi e despre implanturi dentare. Caderea unui dinte permanent este o problema destul de grava, mai ales la o varsta tanara. Sau mai bine zis, ruperea unui dinte de la jumatate, un incisiv, ultimul dinte la care orice persoana s-ar astepta. Insa eu am reusit sa o patesc si credeti-ma ca nu este deloc placut. Nu mai puteam sa rad sau sa vorbesc cu gura deschisa atat de mult ca inainte, in mare parte de rusine.
Nimeni nu isi doreste sa se confrunte vreodata cu aceasta problema care este pe de alta parte si destul de costisitoare, pretul unui singur implant ajungand si la mai bine de 1000 de euro. Dar aici este vorba despre implanturi de cea mai buna calitate, ca de exemplu cele utilizare de vedete si de persoane cu bani care vor o imagine impecabila in public. Pentru astfel de implanturi este nevoie de o clinica de stomatologie pe masura iar cei de la Cris Smile nu si-au dezamagit niciun pacient pana acum, realizand implanturi de cea mai buna calitate.
Procedeul de realizare si de montare a unui implant este unul de durata si in timpul careia pacientul trebuie sa respecte anumite reguli de siguranta, asta pentru ca implantul sa fie realizat cat mai bine. Ca si restul dintilor normali, si pe implanturi se poate depune tastrul asa ca nu este nicio problema sa realizam un detartraj atunci cand este nevoie. Acesta nu va afecta cu nimic implanturile si structura acestora de rezistenta, ba chiar dimpotriva.
Implanturile sunt montate astfel incat sa respecte pozitia celorlalti dinti insa daca dinti mai indepartati sunt strambi, montarea unui aparat dentar poate fi facuta fara nicio problema, asta dupa ce doctorul s-a asigurat ca implanturile sunt puternice si rezistente. Astfe, dupa ce si aparatul dentar si-a facut treaba, ne putem bucura de noii nostri dinti sanatosi, frumosi si rezistenti si un zambet fara egal.
implanturi dentare
Sursa fotoLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *