Batoza porumb – un echipament pe care este bine sa il ai in gospodarie!

Batoza porumb mai este cunoscuta si sub nunele de masina de curatat porumb, fiind un echipament util in orice gospodarie, in special in cadrul fermelor de pasari/animale.
Forestore.ro este un magazin online specializat in comercializarea de utilaje performante si fiabile, la preturi corecte.
Va invitam sa accesati magazinul nostru online Forestore.ro pentru a face cele mai bune alegeri, in functie de necesitatile dumenavoastra. Daca nu stiti exact ce produse sa alegeti, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta gratuita.

Batoza porumb – de ce sa alegeti un astfel de utilaj pentru gospodarie?

Prin intermediul magazinului online veti putea beneficia de o batoza porumb ce indeplineste o serie de avantaje importante: calitate superioara, capacitate mare de productie, economie in ceea ce priveste consumul de curent, usurinta si siguranta in utilizare, greutate redusa, constructie compacta, durata indelungata de viata, putere mare a motorului, componente cu o rezistenta deosebita, stabilitate excelenta, posibilitate de utilizare continua, precizie ridicata a cutitelor ce asigura o indepartare rapida a boabelor de porumb etc.
Batoza porumb pe care o gasiti disponibila in oferta la un raport avantajos cost-performanta, este un utilaj excelent pentru indepartarea boabelor de porumb de pe stiulete, pe care trebuie sa il aveti in gospodaria voastra avand in vedere avantajele numeroase pe care le prezinta. Bineinteles, aceste utilaje pot fi achizitionate si de catre persoanele juridice, cu scopul de a le utiliza intr-un domeniu de activitate in care utilitatea le este confirmata.

De ce sa achizitionezi batoza porumb de la forestore.ro?

Batoza porumb pe care o comercializam, are o productivitate de 500 kg/h, functia sa principala fiind aceea de a curata boabele uscate de pe stiulete.
Productivitatea de 500 kg / h si consumul de curent de numai 750 W fac din aceasta batoza de porumb aliatul perfect al oricarui gospodar.
Folosind batoza de porumb achizitionata de la forestore.ro, va veti usura activitatea, curatarea boabelor devenind astfel o placere.
Daca nu v-am convins ca o batoza porumb este ceea ce va trebuie atunci cand doriti curatarea stiuletilor de boabe, va invitam sa descoperiti produsele noastre, accesand pagina de internet forestore.ro sau intrand in legatura directa cu specialistii companiei.
Va stam cu placere la dispozitie pentru a va prezenta transparent toate aspectele pe care doriti sa le cunoasteti si va vom ajuta sa luati decizii corecte, in cunostinta de cauza.

Alegeti forestore.ro pentru comanda batoza porumb!

Daca doriti sa comandati o batoza porumb, motivele de a alege forestore.ro ca si furnizor, sunt multiple.
In orice colaborare, dam dovada de seriozitate, profesionalism, eficienta, corectitudine, transparenta, promptitudine, suntem deschisi la cerintele clientilor, comunicam eficient cu acestia pentru a le identifica corect nevoile si asteptarile astfel incat sa putem oferi sfaturi si recomandari pertinente etc.
Clientii care ne-au ales ca si partener, ne-au acordat un feedback pozitiv de fiecare data, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure si sa ne demonstreze ca suntem un colaborator de incredere, pe care se pot baza intotdeauna.
Experienta vasta si principiile pe care le promovam in cadrul companiei, dar si in relatiile cu clientii, sunt esentiale pentru a castiga aprecierea partenerilor nostri, care este atat de importanta pentru noi.
———————————
DATE DE CONTACT
Telefon: 0726.315.892 |  031.804.2064
COMENZI: Luni-Vineri 09:00-17:00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: