Cum sa alegeti ferestraie electrice adecvate necesitatilor voastre?

Avand in vedere ca pe piata de specialitate exista o multitudine de tipuri de ferestraie electrice, este important sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de aceste produse. Ce inseamna cea mai buna alegere? Ei bine, trebuie sa fiti convinsi ca modelul sau modelele alese sunt capabile sa realizeze activitatile la care le veti supune, detinand caracteristcile potrivite pentru acest lucru.
Magazinul online vivaldishop.ro vine in intampinarea voastra cu o gama variata de ferestraie electrice, iar specialistii amabili ai companiei va stau cu placere la dispozitie pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Ferestraie electrice – mai multe caracteristici

Dupa cum spuneam si anterior, in momentul achizitionarii unor anumite produse, fie acestea ferestraie electrice sau alte echipamente, este esential sa va asigurati, consultand caracteristicile acestora, ca sunt ceea ce aveti nevoie in activitatile pe care le intreprindeti. Adica, daca vor putea face fata acestora.
Ferestraiele electrice pot fi alese in functie de tip (pendulare, cu lant, cu banda), de materialul pe care il prelucreaza, in functie de brand, de caracteristicile tehnice (putere, posibilitate de taiere la unghiuri verticale, dimensiunea panzei, greutate etc.), de costul de achizitie si in functie de alte caracteristici care sunt importante pentru voi.
In cazul in care aveti nevoie de recomandari pertinente, care tin cont de asteptarile voastre, reprezentantii vivaldishop.ro sunt pregatiti sa va ajute cu tot dragul.
Ne vom asigura ca veti achizitiona produsele ideale pentru voi!

Ferestraie electrice – modele variate in oferta vivaldishop.ro!

Spre exemplificare, va lasam aici cateva caracteristici tehnice a doua tipuri de ferestraie electrice disponibile in oferta magazinului nostru online.

  • Ferastrau electric Efco MT2000 E

Ca si bonus, va oferim: lant + pila + maner pila
Putere: 2.0 kW
Tensiune / frecvena: 230 V / 50 Hz
Lungimea sinei de ghidare: 41 cm
Pasul lantului:    3/8″ x 1.3 mm
Pompa de ulei: cu debit fix
Viteza lantului:  11.6 m/s
Capacitate rezervor ulei: 0.35 l
Greutate: 4.4 kg

  • Ferestrau electric OLEO-MAC OM 2000 E

Putere: 2.0 kW
Tensiune / frecvenţă: 230 V / 50 Hz
Lungimea sinei de ghidare: 41 cm
Pasul lantului: 3/8″ x 1.3 mm
Pompă de ulei: cu debit fix
Viteza lantului: 11.6 m/s
Capacitate rezervor ulei: 0.35 l
Greutate: 4.4 kg
Pe piata sunt, cu siguranta, si ferestraie electrice mai ieftine, insa va veti convinge ca modelele pe care le comercializam sunt realizate conform unor standarde ridicate de calitate asa ca isi merita fiecare banut.
Durata indelungata de utilizare este garantata daca le veti folosi corect. Aceasta se datoreaza si angrenajului complet metalic.
In gospodarie sunt ideale si pentru ca nu implica operatiunile si problemele caracteristice unui motoferastrau pe benzina. Atentie la cablul prelungitor – acesta trebuie sa fie de tip 3 X 2.5mm. Cablurile cu fire de curent mai subtiri pot pune in pericol viata motorului.

Comanda de la vivaldishop.ro, ferastraie electrice la preturi corecte!

Va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului nostru online pentru a descoperi toate produsele disponibile in oferta noastra, inclusiv ferastraie electrice.
Calitatea superioara, siguranta si usurinta in utilizare, performanta, constructia robusta si compacta, durata de viata indelungata, preturile avantajoase si corecte – sunt garantate!
 
 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: