Recapătă-ți zâmbetul natural cu ajutorul implanturilor dentare

Implantologia a înregistrat o mare creștere în ultimii ani, oferind în prezent posibilitatea reconstrucției sistemului masticator fără a fi nevoie de incomodele proteze mobile. Astfel, toți cei ce doresc să se bucure din nou de alimentele preferate și de un zâmbet larg, pot apela cu încredere la implanturile dentare.
Ce reprezintă un implant dentar?
Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială, utilizată pentru înlocuirea unui dinte lipsă ori alterat. Mai specific, el constă într-un mic șurub asemănător rădăcinii dentare, care se comportă identic cu aceasta și pe care se aplică coroana de culoare albă (partea vizibilă).
El este inserat în osul maxilar printr-o intervenție chirurgicală, sub anestezie locală. Se integrează fără durere în os, construind o bază solidă ce îi oferă stabilitate pe termen lung și o bună fixare a coroanei protetice.
Avantajele implanturilor dentare sunt:

  • Elimină necesitatea tratării dinților învecinați;
  • Se simt și arată la fel ca dinții naturali;
  • Elimină frustrările cauzate de problemele dentare;
  • Nu se cariază;
  • Sunt durabile, cu îngrijirea corespunzătoare putând dura toată viața;
  • Elimină disconfortul lucrărilor mobile;
  • Oferă posibilitatea îmbunătățirii esteticii inițiale.

Ce presupune pierderea unui dinte și ce efecte are asupra sănătății orale?
Este important să avem grijă de sănătatea orală. Pierderea unui dinte aduce cu sine și alte probleme, cum ar fi:

  • Atrofierea oaselor maxilare;
  • Migrări dentare;
  • Modificarea aspectului facial.

Cum dinții naturali sunt fixați în oasele maxilare prin intermediul rădăcinilor, lipsa unuia dintre ei favorizează deteriorarea osului și, treptat, conduce la deplasarea dinților din ambele părți. Aceasta produce spații adiționale și modifică radical aspectul zâmbetului, cauzând atât neplăceri privind masticația cât și probleme de natură estetică.
Cât costă un implant dentar?
Prețul unui implant dentar este stabilit în funcție de mai mulți factori, dintre care: experiența medicului care efectuează procedura, producător, bontul protetic și materialul din care este creată coroana dentară. El poate varia de la 3000 de lei până la 5500 de lei, sau chiar mai mult.
Deși costurile implantologiei nu sunt mici, cel care dorește să apeleze la această soluție stomatologică este important să conștientizeze beneficiile pe termen lung de care se va bucura, de la cele estetice, la cele ce țin de îmbunătățirea masticației și sănătății orale.
Clinica Trident – servicii stomatologice de înaltă calitate
Întreaga activitate a Clinicii Trident, din București, presupune un nivel ridicat de exigență în ceea ce privește serviciile oferite. Aceasta dorește să atingă excelența în domeniu, investind în mod constant în pregătirea medicilor specialiști și în dotările de ultimă generație.
Dispunând de cele mai noi tehnologii și de medici stomatologi cu vastă experiență, Trident este locul unde se obține rezultate excepționale atât din punct de vedere al durabilității cât și din punct de vedere estetic. Implantul dentar este efectuat după ultimele standarde în domeniu, medicul personalizându-l astfel încât acesta să îmbunătățească aspectul total, fără să afecteze sănătatea celorlalți dinți și fără durere.
Raportul calitate-preț este excelent, costul reflectând materialul din care este construit șurubul, personalizarea lucrării în cel mai mic detaliu, producția implantului și manopera stomatologului. Un implant dentar costă între 3500 și 5200 de lei, pacientul putând opta pentru sistemul de plată în rate, deja răspândit pe piață.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *