Concursul cu carti se va relansa doar de sarbatori

Concursul cu carti se va relansa de acum doar de sarbatori.E o decizie pe care am luat-o in timp. O sa va intrebati de ce nu am zis nimic pana acum? Am vrut doar sa fiu sigura ca aceasta este cea mai buna decizie. Si in acest moment am convingerea ca am ales bine.

Concursul cu carti se va relansa doar de sarbatori pentru ca:

  1. ma gandesc sa ii schimb premiul si sa fie unul mai consistent, nu doar un volum. Asa dupa cum probabil stiti, carti in dar era un concurs lunar cu o singura carte.
  2. Vreau ca premiul acesta sa vina intr-un moment incarcat de seminificatie si de importanta.
  3. Frecventa lunara a concursului imi punea dificultati in a da premiul la timp, pe ultimul nici nu l-am dat, asta puteti vedea aici
  4. Acest comcurs este alegerea mea, nu implica sponsorizari si nici colaborari.
  5. As vra sa aiba drept tinta oameni ce iubesc lectura, dar si unii care din cand in cand mai vin pe aici. Carti in dar nu vrea sa mai aiba parte de concursisti si nici de aceia care nu citesc un text pana la capat.

E drept, acum ca acest text vine sa lamureasca tarziu ce era de lamurit ma puteti acuza de neseriozitate, si in parte aveti dreptate. Am lasat un concurs in desfasurare si am tacut, dar am simtit nevoia sa ma desprind de ceea ce inplica desfasurarea lui ca sa vad de fapt o cale mai buna.

Dand o carte lunar am castigat un public de moment. Dupa cele cateva zile de concurs fiorul trecea, iar pagian asta se surpa in propria ei cenusa. Implicati si curiosi mai erau doar cativa, ceilalti pastrandu-si statutul de participanti la concurs.

Cati dintre cei 783 de urmaritori ai paginii de facebook vor deschide si linkul acestui articol? Foarte putini, pentru ca, in parte se multumesc cu titlul si o scurta descriere, in parte se plictisesc sa citeasca un text intreg.

Pentru asta concursul cu carti se va relansa doar de sarbatori. Cu carti in dar va veti intalni de Craciun si de Paste.

concursul cu carti se va relansa

 5 thoughts on “Concursul cu carti se va relansa doar de sarbatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *